You Win This Contest!!

Ingat lagi tak artikel tentang contest hosting percuma dari penanti?? Para peserta contest dikehendaki membuat design header dan juga banner dan saya telah join pada hari terakhir contest itu berlangsung. Dan nasib sungguh menyebelahi saya apabila design saya telah mendapat undian terbanyak. Thanks guys :). Untuk lihat hasil design saya, anda boleh lihat disini.

Emel daripada Ceqla, admin penanti.com

Agak terkejut bila dapat emel ni sebab tak sangka dapat menang hadiah utama walaupun join pada last minit. Apakah hadiahnya?

Pertama: Domain dan Hosting PERCUMA

Design cdiqlife

Kedua: wang tunai RM20.00

Design Eira

Ketiga: (saguhati) Exchange banner setahun

Design Sollehahn

Design ecah

Design Cokiedacomot

Emm saya masih sedang berkira-kira mahu mengguna domain apa?? Ada cadangan??

Belajar menggunakan adobe photoshop lebih mudah dengan tutorial berbahasa melayu di www.ilmuphotoshop.com dan juga www.ezhan-artwork.blogspot.com.

Untuk artikel penuh tentang pemenang contest ini anda boleh baca di blog penanti disini.

Leave a Comment

{ 45 comments… read them below or add one }

sollehahn January 25, 2011 at 1:09 am

tahniah2…

Reply

haru January 26, 2011 at 4:03 pm

mekasih bro 😀

Reply

cucutoknor January 25, 2011 at 1:13 am

salam kembali….

terbaek!!!anda tersungguh encem aha

Reply

xaty January 25, 2011 at 1:52 am

wahh! congratz ^__^

Reply

haru January 26, 2011 at 4:04 pm

😀 tq2..hehe

Reply

suffer8zine January 25, 2011 at 2:06 am

wahhh tahniah bro!

Terkini : 10 Sebab Lelaki Membujang

Reply

haru January 26, 2011 at 4:04 pm

hoho mekasih bro 😀

Reply

ibuarifa January 25, 2011 at 4:30 am

tahniah…wah best tu hadiahnyer..

Reply

haru January 26, 2011 at 4:04 pm

hehe mekasih kak..hehe..mmg bez…:D

Reply

bunga January 25, 2011 at 7:20 am

tahniah! 🙂

Reply

haru January 26, 2011 at 4:05 pm

🙂

Reply

matdin January 25, 2011 at 9:22 am

tahniahlah yer hehe..

Reply

haru January 26, 2011 at 4:05 pm

sama2 bro 😀

Reply

matdin January 25, 2011 at 10:11 am

tumpang tanya.. thesis theme tu utk pe ek? apa kelebihan dia?

Reply

haru January 25, 2011 at 12:21 pm

thesis nie adlah framework utk wp..@ kate laen die nie blank theme..so u can customize ikut kite suka..wlpun xder asas dlm coding2 pn kompem blh buat…dan yg pnting theme nie mesra seo bro..blh check kt http://www.diytheme.com

Reply

papabear January 25, 2011 at 2:49 pm

congrats dah menang free hosting!

Reply

haru January 26, 2011 at 4:05 pm

hoho mekasih bro..dan juga free domain..hehe 🙂

Reply

eya January 25, 2011 at 7:30 pm

tahniah…mmg layak menang..hehe..

Reply

haru January 26, 2011 at 4:05 pm

owh mekasih 🙂

Reply

akubiomed January 25, 2011 at 9:18 pm

Tanniah bro kerana menang hosting. Design bro pun menarik juga.

Reply

haru January 26, 2011 at 4:06 pm

hehe mekasih bro,…mungkin nasib mnyebelahi aku ler tu

Reply

yoy January 25, 2011 at 10:21 pm

congratz bro.

Reply

haru January 26, 2011 at 4:06 pm

hoho mkasih bro…domain n hosting ko la tu kn..hehe 😀

Reply

siTokei January 25, 2011 at 11:22 pm

tahniah….
tuan tanah minat biru kot

Reply

zik January 26, 2011 at 3:39 am

alhamdulillah.. rezeki bro tuan siddiq…

Reply

haru January 26, 2011 at 4:07 pm

yup..syukur..mmg rezeki :)..hehe masih bro

Reply

Nine January 26, 2011 at 7:50 am

wah tahniah zuk..dapat wat blog bru pas nih….wat website bisnes 🙂

Reply

haru January 26, 2011 at 4:08 pm

zuk??? apekah itu?hehe
owh mmg planning nk wat biz websites kot..hehe..tgkla cmne nnti…
eh, nape ko jrg on9 fb skrg bro?

Reply

Nine January 27, 2011 at 3:53 am

huhu aku silap, cdiq..zuk tu aku terbaca komen Zik, tertaip Zuk…ok la tu wat website biznes..ada affiliate lagi aku join hehe..a ah aku mmg jrg bukak Fb cdiq..kdg2 tak nah login…

Reply

haru January 28, 2011 at 2:55 pm

haha aku dah agak dh..haha..
owh ptut pn jrg nmpk kt fb

Reply

Mohd Isa January 27, 2011 at 12:36 am

tahniah bro, hoho. tak sia2 aku vote ko. hehe…apa lg…domain ng hosting mana punya?

Reply

haru January 28, 2011 at 2:54 pm

hehe aku tgh duk pikir nk gune domain ape nie..hehe..

Reply

dayun January 29, 2011 at 8:47 pm
dayun January 29, 2011 at 8:47 pm

tahniah menang contest…huhu 🙂

Reply

haru February 3, 2011 at 1:25 pm

tq 🙂

Reply

RedBoys January 30, 2011 at 11:47 pm

aku dah agak mesti bro menang punya. design yang terbaik. huhu. layak betul menang. so, dah dapat nama domain apa? 🙂

Reply

haru February 3, 2011 at 1:25 pm

hehe macih..domain tu xtaw lg nk pkai domain ape..ko ade idea x??

Reply

Gerrard February 1, 2011 at 5:28 pm

wah tahniah2..^_^

Reply

haru February 3, 2011 at 1:25 pm

tq bro 😀

Reply

emi ; February 3, 2011 at 12:42 am

tahniah ouh 😉

Reply

haru February 3, 2011 at 1:26 pm

ouh same2 😀

Reply

Apis February 18, 2011 at 9:48 am

tahniah2. biso demo. hehe…

Reply

Haru February 20, 2011 at 12:24 am

owh samo2..kawe xbiso lg…byk lg kena blajar boh..hehe 😀

Reply

amirnawawi February 24, 2011 at 12:42 pm

tahnian bro…good job

Reply

Haru February 24, 2011 at 4:29 pm

tq 😀

Reply

Previous post:

Next post:

Hakcipta terpelihara © 2011-2014 Haru Elie.


Kisah Cinta & Jawatan Kosong SPA