servis grafik designer

Aku dan Malaya Design telah berbesar hati untuk sponsor 500 keping (5 kotak) kad bisnes premium kepada blogger-blogger yang menyertai event Sepetang Bersama Blogger 2014 #SBB2014 yang telah diadakan di Saloma Bistro baru-baru ini. Setelah mendapat permission daripada bos besar, Denaihati.com di group FB Denaihati, aku telah membuat post dimana 5 orang bloggers terpantas membayar duit […]

{ 41 comments }

Terkejut aku baru-baru ni bukak twitter dapat order dari gadis cantik-Nisa Kay. Terima kasih kat @izwannizam sebab rekomenkan servis aku kat Nisa Kay 🙂 So ni adalah hasil selepas berbincang dengan Nisa Kay. Dia nakkan tema ala-ala pinky gitu 🙂 Gambar bahagi 2 (belakang-depan) tu adalah untuk nampak lebih cool. Aku ami idea dari konsep bisnes […]

{ 40 comments }

Mungkin ramai lagi yang tidak tahu bahawa saya telah membuat servis printing. Sudah pun ada beberapa blogger yang menggunakan servis printing dari saya antaranya Bro Framestone, Mamat, Reezluv dan juga Firdaus. Oh ya, saya juga membuat servis printing lain seperti flyers, brochure, greeting kad- kad kahwin, kad hari raya, paper bag dan banyak lagi. Pendek […]

{ 55 comments }

Oh bulan ini sangat-sangat busy dengan banyak perkara sehinggakan tidak sempat nak update blog. Banyak entri-entri ditaip separuh jalan tapi disimpan dalam draf buat masa ini.

{ 56 comments }

Oh, saya agak kesibukan kebelakangan ini dengan pelbagai projek. Pada mulanya saya ingin berkongsi tutorial photoshop dengan anda. Tapi saya tidak berkesempatan. Insyallah, dah settle semua projek ini, saya akan buat 1 photoshop tutorial dan juga servis freemium untuk anda. So, hari ini saya share dengan anda artwork yang telah saya siapkan dan diapprovekan oleh […]

{ 57 comments }

Hakcipta terpelihara © 2011-2014 Haru Elie.


Kisah Cinta & Jawatan Kosong SPA