design

Aku dan Malaya Design telah berbesar hati untuk sponsor 500 keping (5 kotak) kad bisnes premium kepada blogger-blogger yang menyertai event Sepetang Bersama Blogger 2014 #SBB2014 yang telah diadakan di Saloma Bistro baru-baru ini. Setelah mendapat permission daripada bos besar, Denaihati.comย di group FB Denaihati, aku telah membuat post dimana 5 orang bloggers terpantas membayar duit […]

{ 41 comments }

Oh, design flyers kali ini betul-betul mencabar minda dan kreativiti aku. Kena banyak cari idea ni. Tapi alhamdulillah client suka dan puas hati ๐Ÿ™‚ Bila client suka, aku pun suka. ๐Ÿ™‚ Kali ni tak boleh nak diletakkan design penuh sebab takut ade yang mengambil kesempatan untuk kegunaan mereka. Hanya diletakkan preview contoh hasil selepas siap […]

{ 61 comments }

Order design dan printing untuk flyers. Kuantiti: 1000 keping Material: Art Card Penat juga mencari idea untuk design ni.huhu~ Incoming search terms:dansprint

{ 4 comments }

Terkejut aku baru-baru ni bukak twitter dapat order dari gadis cantik-Nisa Kay. Terima kasih katย @izwannizam sebab rekomenkan servis aku kat Nisa Kay ๐Ÿ™‚ So ni adalah hasil selepas berbincang dengan Nisa Kay. Dia nakkan tema ala-ala pinky gitu ๐Ÿ™‚ Gambar bahagi 2 (belakang-depan) tu adalah untuk nampak lebih cool. Aku ami idea dari konsep bisnes […]

{ 40 comments }

Mungkin ramai lagi yang tidak tahu bahawa saya telah membuat servis printing. Sudah pun ada beberapa blogger yang menggunakan servis printing dari saya antaranya Bro Framestone, Mamat, Reezluv dan juga Firdaus. Oh ya, saya juga membuat servis printing lain seperti flyers, brochure, greeting kad- kad kahwin, kad hari raya, paper bag dan banyak lagi. Pendek […]

{ 55 comments }

Memandangkan hari raya kian menjelma, hari ini saya ingin berkongsi koleksi grafik percuma untuk membuat kad hari raya yang menarik. Dan jika anda seorang grafik designer anda mungkin pernah menggunakan grafik-grafik ini dalam design anda. Incoming search terms:kad rayakad raya aidilfitri designcontoh kad rayakad hari rayakad raya vectorketupat vectorkad raya designcontoh kad hari rayaselamat hari […]

{ 104 comments }

Hakcipta terpelihara © 2011-2014 Haru Elie.


Kisah Cinta & Jawatan Kosong SPA