Recent and Past Design Jobs

Oh, saya agak kesibukan kebelakangan ini dengan pelbagai projek. Pada mulanya saya ingin berkongsi tutorial photoshop dengan anda. Tapi saya tidak berkesempatan. Insyallah, dah settle semua projek ini, saya akan buat 1 photoshop tutorial dan juga servis freemium untuk anda. So, hari ini saya share dengan anda artwork yang telah saya siapkan dan diapprovekan oleh client itu sendiri πŸ™‚

Fanpage Facebook

Fanpage buahpinggangsihat.com

untuk Brother Eins dari jomphp.com

Bro Azman utk kedai facebooknya

Komuniti Fanpage Ustaz Azhar

untuk produk Suria Secret

Fanpage Rosesview

Komuniti Suarapeople.com

 

Founder of suarapeople.com- Ayie

Untuk lebih banyak contoh fanpage facebook yang saya design, anda boleh rujuk artikel ini dan juga ini.

 

Fanpage-Landing Tab

Facebook Landing Tab utk Galeri Wahida

Banner

Banner utk OvrDose Perfumes

Ade juga 1-2 design yang tak dapat dikongsi kerana client inginkan rahsia sebelum melancarkan projek masing-masing. Good luck diucapkan kepada mereka. Masih ada beberapa lagi design yang perlu disiapkan secepat mungkin.

Mungkin saya akan melancarkan servis freemium yang terbaru pula iaitu Fanpage Landing Tab Design. Dan diingatkan sekali lagi bahawa ianya amat terhad πŸ™‚

Leave a Comment

{ 50 comments… read them below or add one }

Mohd Isa February 3, 2011 at 9:57 pm

wah, terbaiklah bro. hehe, kalau nak tolong aku promote pun tak da hal punyalah. πŸ™‚

Reply

haru February 4, 2011 at 10:52 am

haha boleh jer nk tlong prmote..sile2 πŸ˜€

Reply

Mohd Isa February 11, 2011 at 7:32 am

asal ko reply komen aku tak dapat emel? hehe

Reply

Haru February 12, 2011 at 12:11 am

hah xdpt ke??? adess ssh la kalo cmnie…

Reply

Affan February 4, 2011 at 1:09 am

Alhamdulillah, banyak rezeki ko.

Reply

haru February 4, 2011 at 10:53 am

alhamdulillah..bolehla tahan bro πŸ™‚

Reply

zik February 4, 2011 at 8:39 am

terbaik tuh … semuanya memang awesome bro…

Reply

haru February 4, 2011 at 10:53 am

owh tq bro…emm ko xnk ke? hehe

Reply

MDHAFiZ.NET February 4, 2011 at 9:27 am

wow.. kalau mcm tu boleh lh saya suruh kamu buat untuk saya??
free servis ke bro?? hehehe..
terbaik bro..
As-Salaam..

Reply

haru February 4, 2011 at 10:54 am

nk buat tu blh jer bro..yg kt ats tu sume berbayar…kalo nk free tggu sy akan lancarkan servis premium tp terhad shaja..untuk yg tercepat..hehe πŸ˜€

Reply

Chiana November 17, 2016 at 10:43 am

Do the mortgages you are coirsdening have fixed or adjustable rates? The 30 year fixed usually has the highest monthly payments. Why not look at a 7 year ARM (or even a 10 year ARM to be safe) – that wil have a fixed rate for 7 years and then convert to adjustable after that.

Reply

http://www./ November 24, 2016 at 9:53 pm

Really great post; I've been thinking a lot about some of these things, so it's great to see them all voiced by someone else! And the website sounds a great idea. Writing YA fiction myself I have certainly noticed this US/UK divide, and found it very interesting. Anyway, brilliant.

Reply

saiful February 4, 2011 at 12:57 pm

nice artwork,bro.

Reply

haru February 5, 2011 at 1:48 pm

tq bro πŸ˜€

Reply

hizb February 4, 2011 at 1:30 pm

mantop bro!!^^ Pehni kalo ada society sini nk buat baju leh cari kamu ey mnx wt tshirt design^^

Reply

haru February 5, 2011 at 1:48 pm

owh boleh..xder hal la πŸ™‚
nnti jgn lupe bg baju free 1 ek..hehe πŸ˜›

Reply

Nine February 4, 2011 at 3:56 pm

pergh terbaik Cdiq, cayalah..yang jom php design tu berapa sidiq ? upah ?

Reply

haru February 5, 2011 at 1:50 pm

hehe..tq2..
emm upah rm20 jer bro..hehe πŸ˜€

Reply

aktechpage.com February 4, 2011 at 5:02 pm

Nice design broo.. I like

Reply

haru February 5, 2011 at 1:51 pm

hehe macih2 πŸ˜€
xnk angkt 1 ke bro πŸ˜€

Reply

akubiomed February 4, 2011 at 8:26 pm

Memang berbakat dan jangan sia-siakan kreativiti yang di anugerahkan πŸ™‚

Reply

haru February 5, 2011 at 1:52 pm

time kasih… πŸ™‚
aku pn tgh cube menimprove lg skill yg sedia ade..hehe

Reply

Buah Pinggang Sihat February 5, 2011 at 9:43 am

Salam semua pembaca blog cdiqlife.com.Saya antara client admin blog ni dan saya sangat berpuas hati dengan design beliau.Dan baru-baru ni bro ni juga dengan begitu murah hatinya telah desing satu cover ebook untuk ebook pertama saya secara percuma.Thankas bro.

Jadi kepada sesiapa yang teringin nak design untuk projek mereka,saya rekomenkan bro ni.thankas sekali lagi bro kerana buat artikel ni dan letakkan fanpage saya tu.

Reply

haru February 5, 2011 at 1:53 pm

tq ats komen nie bro πŸ™‚

Reply

adeline February 5, 2011 at 9:46 am

blh tau quotation utk design blog,header blog & fanpage ?
tq

Reply

haru February 5, 2011 at 1:53 pm

owh maaf..design blog sy xbuat..
kalo header blog range dlm rm20-rm50 berdasarkan size..
fanpage pula hanya rm20
πŸ™‚

Reply

abu luqman February 5, 2011 at 11:03 pm

singgah malam

Reply

siTokei February 7, 2011 at 12:29 pm

wah nice design….
bila ada kemahiran mcm2 kita boleh buat…
mmg best

Reply

Haru February 11, 2011 at 3:11 am

yup..btul 2 bro..hehe
mmg bez kalo ade kemahiran..dan sy pn sntiasa cuba bljar bnda baru dlm setiap aspek..pngalamn tu penting πŸ™‚

Reply

siTokei February 24, 2011 at 2:07 pm

tu la bila minat + kemahiran + pengalaman kerja akan jadi lagi bagus…saya pon tgh nak belajar.

πŸ™‚

Reply

Haru February 24, 2011 at 4:30 pm

yup..yg penting pngalaman tu… πŸ™‚

Reply

zety February 7, 2011 at 5:21 pm

nice nice and nice.=)

suke yang suria secret dgn jomphp

Reply

Haru February 11, 2011 at 3:12 am

hehe..tq πŸ™‚
sy pn suke yg suria secret tu.. πŸ™‚

Reply

wandisini February 7, 2011 at 10:25 pm

cantik menarik memang the bom lah…nak satu boleh. kalau tak boleh, sila ajar macam mana nak buat. kalau tak nak ajar gak, aku tiru je idea ko tu semua.hehe…

Reply

Mus February 8, 2011 at 9:03 pm

tak baik tau meniru.. hahaha..

Reply

Haru February 11, 2011 at 3:10 am

haha tiru cket2 xpe..sbb dlm dewan exam pn org blh tiruk lg wlpun pgawas peperiksaan muka cam rimau..haha

Reply

Haru February 11, 2011 at 3:12 am

haha boleh2..nnti aku ajar..mmg berhajat nk buat tutor tp blum berkesempatan..akan ku cuba bro πŸ˜€

Reply

Mansor@trainingforce February 11, 2011 at 4:45 pm

Ne macam tut premium da ne ,memang terbaik la bro…boleh la upah bro nanti….

Reply

Haru February 12, 2011 at 12:12 am

hehe blh jer bro πŸ˜€
amat dialu-alukan

Reply

Sabahan Bloggers Club February 12, 2011 at 3:32 am

Cantik designnya. Two thumbs up dari kami.
memang recommended. πŸ˜‰

Reply

Kaeden November 17, 2016 at 10:56 am

A mi me conmueven esos arranques espontaneos como los que desccribes, tan llenos de genuina emoción! Aun hoy que el cine es otra cosa, un espectaculo que se disfruta en silencio, con todas la normas de urbanidad y coicnderasión recíprocas aprendidas, todavía pasa que la gente no se puede contener ante el deseo de aplaudir al final de una buena pelicula, o que simplemente le gustó y cuando todos se pliegan en ese aplauso es fantastico.te mando un beso y un abrazo de Bienvenida Rafa

Reply

aizuddin February 17, 2011 at 11:41 pm

makin masyuk bro pasni :p

Reply

Haru February 20, 2011 at 12:23 am

Insyallah…harap2 mcm tu la..bro xnk tempah ke? hehe πŸ˜›

Reply

adeline February 19, 2011 at 11:43 am

klau header blog..design u yg buat..or kita bg pic tuk u design?

Reply

Haru February 20, 2011 at 12:33 am

terpulang ats customer..kalo sume pic dah ade ia memudahkan tugas sy dan mgkin harga pun boleh nego lg πŸ˜€

Reply

adeline February 19, 2011 at 11:44 am
azhar@Shed Plans April 23, 2011 at 8:49 pm

lawa gak banner yew…hehehe

Reply

Haru April 30, 2011 at 8:34 am

hehe macih bro..tak nak tempah 1 kew?

Reply

Blake September 14, 2011 at 1:17 pm

I am happy I found your site on yahoo. Thanks for the sensible critique. My wife and me ended up just preparing to do some research relating to this. I am very happy to see this sort of great details currently being shared freely out there.

Reply

jasa website seo murah April 19, 2014 at 10:14 am

Rate is definitely an value component, individual in this critical and down financial state time. On the net business owners often try to obtain this sort of ways that assistance them to discover low-cost Web optimization expert services to maximise their return of financial commitment. But within the identical time, they need top quality output in the employed Search engine optimisation Business. Within this age of level of competition, just having a great web site isn’t ample to serve your purpose proficiently. It really is critical that your web site is available in the initial webpage of engines like google.

Reply

{ 1 trackback }

Previous post:

Next post:

Hakcipta terpelihara © 2011-2014 Haru Elie.


Kisah Cinta & Jawatan Kosong SPA