[Pre-Order] Tshirt The Red Warriors Hanya RM25

Tempahan telah dibuka untuk tshirt The Red Warriors. Dari peminat The Reds Warrior untuk peminat The Red Warriors. Anda tidak akan dapat membeli baju ini dimana-mana kedai dengan harga yang SUPER-DUPER- MURAH!! Hanya RM25 sehelai. Edisi terhad dan wajib dirembat oleh peminat bola di Kelantan.


Design Baju

Setelah meneliti dan melalui beberapa proses design, akhirnya semua bersetuju dengan konsep design dipilih. Lebih menampilkan konsep design yang simple, sempoi, bermakna dan apabila ia dicetak, ia mampu dimiliki oleh kesemua peminat setia The Red Warriors pada harga yang lebih murah.

Design hadapan tshirt The Reds Warrior

Design belakang tshirt The Reds Warrior

Ramai yang beranggapan dengan design hadapan (seperti di atas) adalah sticker. Oh tidak sama sekali. Mungkin next time pula akan dikeluarkan sticker. 🙂

Info Tshirt The Red Warriors

  • Harga: RM25 (Super-Duper-Murah)
  • Material: Cotton
  • Tarikh Tutup Pre-Order: Ahad, 8 Mei 2011
  • Tarikh Siap Baju: Seminggu dari tarikh pre-order ditutup.
  • Diskaun bagi tempahan lebih 10 helai
  • Bagi yang berada luar Kelantan dan memilih untuk dihantar terus ke rumah, sila tambah RM6 untuk Semenanjung dan RM8 untuk Sabah dan Sarawak.

Gambaran Hasil Selepas Cetak:

Gambaran design hadapan


Gambaran design belakang

Bagaimana Untuk Menempah?

Cara 1

Cara 2

  • Buat bayaran ke Maybank (162339049230 atas nama Mohd Khairul Izuan Bin Lokman)
  • Hantarkan maklumat melalui SMS 014-8181525/013-5923157 atau emel masterbiznetwork@gmail.com

-nama
-no tel
-email
-alamat
-kuantiti
-saiz
-bukti bayaran (tarikh bank in & lokasi bayaran) (tangkap gambar resit bank in & email atau buat printscreen)

Sapo xbeli jange nyesal nanti tengok ambo pakai masuk dale stadium des. Sebab benda nie terhad dan meme limited edition. Dohla muroh tok masuk akal molep. Ambo booking 2 lai doh baju nie. Sapo lambat dio rugi. Nok tutup pre-order Ahad nie doh (8 Mei 2011).

Jika terdapat sebarang kekeliruan atau pertanyaan, anda boleh SMS terus ke no di atas atau tinggalkan komen dibawah.

[UPDATE] Terima kasih kepada semua pembeli tshirt ‘Kami Peminat Setia The Red Warriors’. Kelantan sudah pun melangkah ke final untuk Piala FA dan bakal bertemu jiran setempat iaitu Terengganu. Gomo Kelate Gomo! Di bawah ini beberapa gambar yang sempat diambil oleh pembeli kami dan dipakai semasa separuh akhir Kelantan VS Selangor. 🙂

Koleksi stok tshirt The Red Warrios

Koleksi stok tshirt The Red Warriors sebelum dipos

Gambar sebenar design yang sudah siap oleh seorang pembeli (1)

Gambar sebenar design yang sudah siap oleh seorang pembeli (2)

Incoming search terms:

  • the red warriors
  • the red warrior
  • red warrior
  • baju red warriors
  • t-shirt the red warriors
  • the red warrior picture
  • red warrior kelantan
  • PENJUAL STICKER THE RED WORRIOR
  • penjual sticker the red warrior
  • kedaibajujersiredwarriors

Leave a Comment

{ 16 comments… read them below or add one }

Hisyam May 5, 2011 at 2:48 pm

Pitih tak dok ni, kawe baru jah beli jersi umbro hak RM80 tu. Come jugok design ni.

Reply

Haru May 6, 2011 at 4:51 pm

oh jersi umbro kelate tu ko?? ori ko dop?? jange kena tipu jah..sbb ramai ore jual xori pah kato ori..pahtu katok mahal2..
olos hok nie rm25 jah..murah jah nie..kalo xbeli kn nyesal kn tgk kawe pkai masuk stadium..hehe

Reply

akubiomed May 7, 2011 at 10:23 am

Tempah jangan tak tempah 🙂

Reply

Haru May 8, 2011 at 1:21 pm

sape lambat nnti rugi

Reply

MDHAFiZ.NET May 7, 2011 at 11:26 am

kalau indonesia punya t-shirt saya mau beli.. 🙂

Reply

Haru May 8, 2011 at 1:20 pm

errr…ko skong indo ke bro? hehe

Reply

titan May 7, 2011 at 9:57 pm

wahh..lawa.lawa..tapi aku dah ada baju merah kuning..camana nih..

Reply

Haru May 8, 2011 at 1:21 pm

alosss..baek beli lalu..murah jah nie..kn nyesal kn..hehe

Reply

Mus May 9, 2011 at 7:46 am

menarik designnya bro..

Reply

Amirez May 15, 2011 at 4:09 pm

kalu ado warna putih ok gok 🙂

Reply

Haru May 16, 2011 at 2:02 am

ado2..baru jah diskus psl design td..nk wat wrno puteh plop

Reply

T-Shirt Printing Sydney August 29, 2013 at 2:50 pm

Link exchange is nothing else but it is only placing the other person’s blog link on your page at appropriate place and other person will
also do similar in support of you.

Reply

personalized polo shirts May 25, 2015 at 9:53 pm

I savor, cause I found exactly what I was looking for. You
have ended my 4 day long hunt! God Bless you man. Have a great day.
Bye

Reply

janitorial services June 10, 2015 at 10:29 pm

As always, it is best to avoid harsh commercial cleaning chemicals.
Email me (see bio) and I’ll post your deal, a link to your site, a link
to your blog, or whatever else can help others save money.
Apply your chosen cleaner – a spray bottle is good.

Reply

xe dap fixed gear June 4, 2016 at 7:15 pm

I am really enjoying the theme/design of your site. Do you
ever run into any browser compatibility issues?

A couple of my blog visitors have complained about my blog not operating
correctly in Explorer but looks great in Safari. Do you have any
advice to help fix this issue?

Reply

Seston November 17, 2016 at 9:32 am

That’s the thniikng of a creative mind

Reply

{ 1 trackback }

Previous post:

Next post:

Hakcipta terpelihara © 2011-2014 Haru Elie.


Kisah Cinta & Jawatan Kosong SPA