[Pre-Order] Jersi The Red Warriors Edisi Terhad Sempena Final Piala F.A

Kali ini, saya tampilkan design terbaru baju untuk peminat The Red Warriors sempena final piala F.A yang akan diadakan di Stadium Bukit Jalil menentang jiran mereka, Terengganu FA.

Apa yang saya dapat janjikan kali ini, design ini masih mengekalkan motif lama iaitu simple, bermakna dan mampu milik. Dari jenis material, saya menggunakan jenis jersi berbanding design sebelum ini yang menggunakan cotton. Kepada mereka yang tidak sempat mendapatkan tshirt The Red Warriors sebelum ini, boleh dapatkan jersi ini pada harga yang Super-Duper-Murah!

Design Baju (Jersi)

Contoh design penuh jersi The Red Warriors

Close-up design hadapan

Close-up design belakang

Info Jersi The Red Warriors

  • Harga: RM35 (Super-Duper-Murah)
  • Material: Jersi (microfiber)
  • Tarikh Tutup Pre-Order: 6 Jun 2011
  • Tarikh Siap Baju: 7 Jun 2011
  • Diskaun bagi tempahan lebih 10 helai
  • Bagi yang berada luar Kelantan dan memilih untuk dihantar terus ke rumah, sila tambah RM6 untuk Semenanjung dan RM8 untuk Sabah dan Sarawak.

Bagaimana Untuk Menempah?

SMS 014-8181525/013-5923157 atau emel masterbiznetwork@gmail.com untuk mendapatkan pertanyaan jersi ini sebab saiz sudah tidak banyak yang tinggal.

Hok mano beli nanti boleh ambik di Kelantan Trade Centre (KTC) bagi hok dok di Qlate dan juga boleh diambil di Stadium Bukit Jalil nanti bagi hok mano gi stadium. Hok mano suh pos kito akan pos. Gapo-gapo pon, sek kito keno bergomo sedak pahni. Gomo Kelate Gomo!

Incoming search terms:

  • baju jersi
  • jersi kosong
  • logo the red warriors
  • kelate fa
  • baju jersey kelantan dan terengganu
  • jersi t-shirt
  • logo kelantan
  • red warriow
  • the red warriors logo
  • jersi design

Leave a Comment

{ 21 comments… read them below or add one }

afzal laidin May 27, 2011 at 5:38 am

walaupun saya bukan penyokong Kelantan, tapi t-shirt ni memang cun. Sempoi.

Reply

Haru May 28, 2011 at 12:45 pm

bro skong team mane? org negeri mane nie? hehe

Reply

Hisyam May 27, 2011 at 4:01 pm

Come kakloh, nanti kawe tolong promote ko gu kalu ado hak nok beli. Saiz baju ?

Reply

Haru May 28, 2011 at 12:39 pm

bres boh..kae twit demo saiz baju tu

Reply

Ezany-Kun May 27, 2011 at 5:32 pm

semat design tp aku sokong chelsea.. liga super layan camtu jer.. tak kisah sgt sape mng.. 😀

Reply

Haru May 28, 2011 at 12:41 pm

ohh chelsea..same ar..haha…tp ancelotti bru jer kena pecat…ura2 kate nak amik zola..xtawla

Reply

Amirez May 27, 2011 at 8:29 pm

pergh..smart ah. kalu ramai2 pakat pakai baju ni kat stadium bukit jalil nanti mesti lagi meriah n semangat pemain2 kito 🙂

Reply

Haru May 28, 2011 at 12:41 pm

jolow..kalu pakat2 pakai baju nie kawe pn untung besar..ahaha…demo xse angkat ko selai duo??hehe 😀

Reply

Nine May 27, 2011 at 8:49 pm

T-Shirt Ubuntu takde ke Cdiq ? huhu..apa2 pun mmg smart design nih….

Reply

Haru May 28, 2011 at 12:42 pm

ubuntu xder lagi..nnti aku akan cuba..insyallah 🙂

Reply

Nine May 28, 2011 at 9:51 pm

Ok tq Sidiq, kalao ada mesti aku beli punya, insyaAllah.

Reply

Haru May 30, 2011 at 7:39 pm

bress…no probs~

Reply

MuJE May 28, 2011 at 12:04 am

kemah demo design baju…hehe

Reply

Haru May 28, 2011 at 12:43 pm

kemah ko??? biaso jah tu..sekadar guno tulisan.. kawe tgh tggu design dr oren kechik tu..msti kemah lg

Reply

wazy May 28, 2011 at 11:03 am

Lawa la design ni

Reply

Sabahan Bloggers Club May 28, 2011 at 5:12 pm

Cantik design baju ni. 🙂
Jersi team lain takde ke?

Reply

Wan June 5, 2011 at 4:02 pm

tahniah kelantan layak ke final piala fa

Reply

Haru June 6, 2011 at 1:10 pm

hehe mekasih..nnti same2 la trun bukit jalil skong qlate ek 😀

Reply

SyafzMagz June 7, 2011 at 7:46 pm

smart gilak design ni… cantik bro!

Reply

Haru June 7, 2011 at 8:07 pm

oh thnks bro…aku xpasti lg cmne hasil slps cetak..masih menunggu nie..esok luse siapla..berdebar gak 😛

Reply

syafiza June 14, 2011 at 8:02 pm

baju utk kanak2 xde ke? nk beli hok ori..

Reply

Previous post:

Next post:

Hakcipta terpelihara © 2011-2014 Haru Elie.


Kisah Cinta & Jawatan Kosong SPA