Portfolio

[tool]Fanpage Design[/tool]

Ada 2 jenis fanpage design yang saya sediakan iaitu design gambar profile dan juga design landing tab.

  • Gambar Profile

  • Landing Tab

[tool]Printing[/tool]

  • Business Card

Leave a Comment

{ 21 comments… read them below or add one }

Nine July 30, 2011 at 8:40 pm

siyes aku cakap…design hang mmg terbaik sidiq..smooth jer…aku mmg dah jangka hg mesti maju punya…mmg cantik..hari2 berlatih design2 lama2 dapat pengalaman n ilmu…

support hang sidiq…. 🙂

Reply

afiq aiman July 30, 2011 at 8:44 pm

terbaik bro. bukan nak bodek ke apa tapi tak sangka hg dah sampai tahap ni bro. name card hg serius smart!

Reply

fieza July 30, 2011 at 8:46 pm

nak business card sekeping..hikkhikkk

Reply

karimah July 30, 2011 at 8:59 pm

saya nk tempah business card,blh tlg pm saya harga? dan sample2?

Reply

wazy July 30, 2011 at 9:03 pm

Business card tu macam menarik je
kalau ada sample yang lain roger ek bro

Reply

myFirdaus July 30, 2011 at 9:17 pm

eh, mcm kenal je business card tuh. lalaaa

Reply

MuJE July 31, 2011 at 12:49 am

style la boh business card tu. menggelegak nafsu kawe. 😀

Reply

alieff July 31, 2011 at 11:45 am

memang terbaek r bro! style giler…
bukan nk cakap apa la… tapi memang da bom! haha XD

#tabikspring

Reply

aizuddin August 1, 2011 at 6:50 am

tak bg aku pun namecard 😛

Reply

Tengku Faris August 11, 2011 at 9:32 am

Salam bro.. Nantikan book dari saya yea. 🙂

Reply

puanbee August 12, 2011 at 1:01 am

wah cantik2 belaka ..

Reply

nizamghazi August 13, 2011 at 2:46 pm

Pergh terbaik.
Tpi kenapa ak tak terfikir nk buat bisnes cmni.
gud job cdiq. My inspiration

Reply

InfoBuahPinggang September 2, 2011 at 8:40 am

Salam bro,

Saya nak tempah design untuk landing fanpage tab berapa ye?Dan bagaimana cara membuat tempahan?

Reply

Lizz October 20, 2011 at 1:07 am

wow!!! serious smart design2 kau. cubalah hantar email kat fouziah pasal logo tu. mana tahu terpilih 😉

Reply

syaiful January 16, 2012 at 12:47 pm

Sye nk tempah business card sebanyak 3000 kpg = 30kotak . Boleh beri quotation beserta design yg ada kt e-mail sye. Urgent.

Reply

sjiehan February 22, 2012 at 2:37 am

hang memang kreatif..

aku suka style hang design!!

memang boleh maju punya laaa!!!

terbaik!

Reply

Amim Blog February 25, 2012 at 11:43 pm

wahh . memang terbaik lah .. (y)

Reply

Master Zuheir May 19, 2012 at 9:18 pm

smart dude…cantik3

Reply

mohamadSaleh June 5, 2012 at 2:56 am

terbaikk… saya pun minat bidang nie.. selamat berkenalan

Reply

Asyrof Asri March 15, 2014 at 12:53 am

ASsalamualaikum, subhanAllah!

Serius cantik.

InsyaAllah, ada masa nanti saya tempah dengan saudara ya. 🙂

Reply

Adenan Padil October 9, 2014 at 1:47 pm

Assalamualaikum…

Brape harga servis design & printing business card?
Saya berminat.

Adenan Padil

Reply

Hakcipta terpelihara © 2011-2014 Haru Elie.


Kisah Cinta & Jawatan Kosong SPA