Contest: Menangi Duit Raya Sehingga RM200

Akhirnya hari yang ditunggu-tunggu telah tiba. Sepertimana aku janjikan dalam blog lama cdiqlife bahawa aku akan membuat satu contest sempena pelancaran perasmian blog baru ini.hoho! Sempena bulan pose dan raye pun dah tak lama, aku ingin membuat satu pertandingan MENANG DUIT RAYE SEHINGGA RM200. Perghh!! Banyak tuu. Sape nak bagi duit free jer kan. Contest ini hanya memerlukan anda melengkapkan slogan dengan cara paling kreatif. Senang bukan??


Lengkapkan slogan di bawah dengan idea anda yang paling kreatif!

Saya mahu memenangi DUIT RAYA daripada cdiqlife.com kerana………………………………….
Contoh:
Saya mahu memenangi DUIT RAYA daripada cdiqlife.com kerana saya memiliki awek yang kaki shopping. So saya perlukan duet tu untuk tampung permintaan awek saya!
Saya mahu memenangi DUIT RAYA daripada cdiqlife.com kerana saya suke duet!
Hadiah Idea Kreatif:
  • Tempat pertama: RM100
  • Tempat kedua: RM30
  • Tempat ketiga: RM20
  • 2 hadiah saguhati: RM10

Hadiah Blog Referral Terbanyak:

  • 3 orang referral terbanyak akan memenangi RM10

Syarat-syarat pertandingan:

1) 1 blog 1 penyertaan . So, jika anda ada 100 blog anda bolehlah buat 100 penyertaan. Probability anda nak menang hadiah utama lagi tinggi. Hoho!

2) Tiada had patah perkataan untuk anda gunakan dalam contest ini. Semuanya bergantung kepada kreativiti anda samada nak tulis slogan panjang mahupun pendek!

3) Subscribe emel anda di newsletter blog ini (boleh rujuk dekat popup bawah blog ini). Sebarang perpindahan/pertukaran syarat atau info terbaru tentang contest ini akan dhantar terus kepada yang subsribe emel. Lepas daftar please confirmkan emel anda dalam inbox. Jika tiada dalam inbox boleh check dekat spam.TQ.

4) Contest ini terbahagi kepada dua-Idea Kreatif dan Blog Referral Terbanyak (akan detect mengguna Google analytics). So jika anda terpilih untuk idea kreatif dan referral terbanyak, anda akan memenangi lebih banyak duit raya daripada saya.hoho!

5) Contest ini terbuka untuk sesiapa sahaja. Walaupun anda adalah Chinese and Indian pon anda boleh masuk gak. Saya tidak racism!

6) Letakkan banner contest di blog anda (boleh tengok dibawah)

7) Dan yang penting sekali, anda mempunyai blog!

8) Kegagalan anda memenuhi kriteria di atas boleh menyebabkan anda tersingkir daripada memenangi hadiah ditawarkan! So kan lepas nie kot-kot ade yang hantar emel tak puas hati ke apa kan. hoho!

Juri Bersama:
Bro Isa (www.mohdisa.com)

Hantarkan penyertaan anda ke admin@cdiqlife.com atau hanya tinggalkan komen anda di bawah ini dengan format berikut:

Nama: (nama anda)
Url: (link contest anda di blog anda)

 

Banner contest:

Banner contest duit raya

 

Penyertaan hendaklah dipostkan di blog masing-masing juga. Tarikh tutup pertandingan ini adalah 19/9/2010 iaitu seminggu selepas raya! Jangan lupe ek!

 

 

 

So, kalu anda rase nak duet raya anda lagi banyak, apa lagi nak ditunggu. Jom sertai contest duet raya ini sekarang!!

 

Incoming search terms:

  • menangi RM 200
  • slogan untuk menang duit

Leave a Comment

{ 216 comments… read them below or add one }

amal_fc1303 August 22, 2010 at 2:29 pm

diq contest nie just kena lengkap kan slogan tu je la yer?

Reply

cdiq August 22, 2010 at 2:44 pm

Yup..juz slogan jer

Reply

mohdisa August 22, 2010 at 6:23 pm

bape banyak perkataan pun takpa ke? hurm

Reply

cdiq August 22, 2010 at 6:36 pm

bebas~
freedom~

Reply

mohdisa August 22, 2010 at 6:28 pm

Contest ini terbahagi kepada dua-Idea Kreatif dan Referral Terbanyak (akan detect mengguna Google analytics).

weh…kalau guna google analytics just org masuk blog ko melalui blog aku la…bukan referal pada contest ni…apo ler…

Reply

cdiq August 22, 2010 at 6:37 pm

lebih kurang cmtula..org yg paling byk masuk melalui blog org tu..hoho..aku newbie lg..hehe..jgn mrh bro

Reply

mohdisa August 22, 2010 at 6:29 pm

Saya mahukan memenangi DUIT RAYA daripada cdiqlife.com kerana………………………………….

mahu atau mahukan? hehe

Reply

cdiq August 22, 2010 at 6:36 pm

adess..naseb baek..aku xprasan sbb wat cpt2 td..haha

Reply

cdiq August 22, 2010 at 6:40 pm

dah betul sume dah..tq 😀

Reply

x-po August 22, 2010 at 9:33 pm

wah, cam menarik ni

Reply

cdiq August 23, 2010 at 2:04 am

ape lg jom la join xpo

Reply

sha-hir@meng August 22, 2010 at 9:38 pm

menarik ni..nk dekat raya ni mcm2 contest ade..

Reply

cdiq August 23, 2010 at 2:04 am

yaerghh..jom2

Reply

syu90 August 22, 2010 at 10:55 pm

mcm bes~

Reply

cdiq August 23, 2010 at 2:08 am

ape lg..jom la join..sng jer contest nie..

Reply

Nine August 23, 2010 at 12:21 am

Salam sidiq, menarik contest nih, banner 125 tu kalo letak bawah post leh tak ? sebab theme aku banner semua bawah entri..

lepas tu kena wat entri saya mahu menang duit raya tu ka ?

Reply

cdiq August 23, 2010 at 2:04 am

boleh jer bro 😀

Reply

RedBoy August 23, 2010 at 1:35 am

diq, “Tarikh tutup pertandingan ini adalah 19/10/2010 iaitu seminggu selepas raya! Jangan lupe ek!”

rasa-rasa aku kita raya bulan 9 kan? tu kenapa 19/10? satu lagi kalau banner tu just letak dalam entri saja kalau x letak kat sidebar blog x leh erk?

Reply

cdiq August 23, 2010 at 2:03 am

sori2..typing error..dah betulkan:D

Reply

Mah August 23, 2010 at 3:58 am

Salam kepada semua blogger support lah kempen 1Blog 1Bendera jom kat sini.. TQ

Reply

keluangman88 August 23, 2010 at 4:00 am

huik…bila leh dpt??

Reply

cdiq August 23, 2010 at 4:42 am

lepas semggu raye..sbb tarikh contest ttup smggu lps raye

Reply

iza August 23, 2010 at 4:04 am

Salam…

Mcm best je tapi……aduh, x sempat rasanya nk join…

Reply

cdiq August 23, 2010 at 4:43 am

nape lak xsempat..sempat lg nie

Reply

pawaka19 August 23, 2010 at 5:00 am

mentang2 blog aku pawaka19..19 aribulan gak tutup yea..;(

“Kasut Termahal Dunia Tapi Bukan Kasut Raya”

Reply

cdiq August 23, 2010 at 12:09 pm

eh2..same la plak..masuk ar bro..mane taw kot2 tu no bertuah ke kn..hoho

Reply

Hamba Allah August 23, 2010 at 5:19 am

bestniiiii

Reply

Hadi August 23, 2010 at 1:29 pm
cdiq August 24, 2010 at 3:43 am

ok..record!

Reply

suri August 23, 2010 at 3:58 pm

wah menarik sungguh nie heee

Reply

cdiq August 24, 2010 at 3:43 am

xkan menarik jer..jom join..kate nak duet raye..

Reply

Cherilynn November 17, 2016 at 10:34 am

If one individual holds 50.1% of the shares in any sovereign, that individual will be very wealthy, and as a result very favorable to reonpssibility and order.Even if that very wealthy individual is named George Soros?

Reply

syahrilhafiz August 23, 2010 at 4:32 pm

heh asal ko tak promote kat aku..
mentang2 la aku ni menyepi je 2 3 hari ni..haha
nanti aku try..

Reply

cdiq August 24, 2010 at 3:43 am

aik..kan dah promote ke..ko xpasan kot bro..haha..ade lam shoutbox tu

Reply

Shanaz August 24, 2010 at 3:17 am

saya da join

http://scottishajjar.blogspot.com/2010/01/contest-menang-duit-raye-sehingga-rm200.html

Jom join Contest TEKA KG?? pulak hadiah raya bernilai rm200 untuk direbut!

Reply

cdiq August 24, 2010 at 3:42 am

ok..tq shanaz…sume yg masuk akan direkodkan penyertaan

Reply

cik tom August 24, 2010 at 7:11 am

wah macam best..hehe

Reply

cdiq August 25, 2010 at 6:54 am

xkn bez jer..jom la masuk 😀 hadiah lumayan menanti para pemenang

Reply

mohdisa August 25, 2010 at 12:29 am

nah, aku dah tolong promote. 🙂

blog.mohdisa.com/jom-menangi-duit-raya-rm200.html

Reply

cdiq August 25, 2010 at 6:54 am

hoho..tq bro 😀

Reply

Mah August 25, 2010 at 1:23 am

Mah@mahu,

Bro aku dah post entry untuk contest ni harap2 dpt menang dan tercapailah hajat aku tu heheheh.. aminnnn.

http://mahamahu.blogspot.com/2010/08/wow-duit-raya-rm200-contest.html

Reply

cdiq August 25, 2010 at 6:53 am

kalu ade rezki insyaallah 😀 tgk kretiviti anda jugak 😀

Reply

izyanty collection August 25, 2010 at 1:45 am

nak join tapi xfaham nak kena antr kat mana tu admin@…alamat e-mail ke apa tu?

Reply

cdiq August 25, 2010 at 6:53 am

yup blh tinggal msj di komen ini @ emelkan terus..takut kalu komen cnie kan tercicir plak..kl emel sng cket..tp terpulangla.. email tu admin@cdiqlife.com 😀

Reply

ozzy August 25, 2010 at 4:17 am

Menarik..nak cuba dah siap saya beritahu..tq

Reply

cdiq August 25, 2010 at 6:51 am

ok..dah ciap bgtaw..kot2 ade rezki kan

Reply

mashimaro August 25, 2010 at 6:47 am

insyaallah kalau ade masa mahu join lah~~:)

Reply

cdiq August 25, 2010 at 6:50 am

join-join..mase masih byk 😀

Reply

Death-x August 25, 2010 at 8:30 am

yayaya…dah join..harap2 menang…huhu

http://www.deathnota.blogspot.com

Reply

Death-x August 25, 2010 at 9:04 am

aku masuk…

Mohamad Fahmi
http://www.deathnota.blogspot.com

Reply

cdiq August 25, 2010 at 12:39 pm

ok bro..noted!!

Reply

Nizam6281 August 26, 2010 at 6:13 am

Comment kat sini jek boleh tak agak2? Hehehe

Reply

haru August 26, 2010 at 2:11 pm

eh boleh jer bro..xde hal..tp kalu xterpilih utk mng hadiah nnti xtaw la.hoho

Reply

naem August 26, 2010 at 10:57 am
haru August 26, 2010 at 2:12 pm

Ok bro..check!

Reply

naem August 26, 2010 at 2:16 pm

dah Subscribe emel ye..tpi confirm emel x smpai agi..

Reply

naem August 26, 2010 at 2:20 pm

ok..da confirm..try cek tgok..?
(sori ye menyemak kat komen ni)

Reply

haru August 27, 2010 at 4:28 am

haha..its ok bro..ok checked!!

Reply

Mohd Mazlan August 26, 2010 at 3:51 pm

Salam…

Teringin la nak join…

mohd mazlan ismail
http://sumpit2u.blogspot.com/2010/08/contest-menangi-duit-raya-sehingga.html

Reply

haru August 27, 2010 at 4:28 am

ok bro checked! tq coz menyemarakkan lg contest ini

Reply

farah August 26, 2010 at 6:38 pm

kencang jer bunyi kontest ni..hohoh..hebat2..insyaallah ada ruang,kita join yer:)

gud luck untuk semua:)

Reply

haru August 27, 2010 at 4:29 am

farah, jom la join..nnti dpt wit raye 😀

Reply

kami August 26, 2010 at 11:13 pm

menarik2..lama lg tarikh tutup.takpe kami pikir dulu ayat power da dapat kami join..

Reply

haru August 27, 2010 at 4:29 am

pikir-pikir jugak..jgn lupe tarikh tu ek 😀 kan melepas kan duet raye

Reply

zik August 27, 2010 at 1:05 pm
haru August 27, 2010 at 5:55 pm

ok bro..checked!

Reply

pupel August 27, 2010 at 1:11 pm
haru August 27, 2010 at 5:55 pm

ok check!

Reply

donnyien August 27, 2010 at 1:18 pm

good luck…….good luck!

Reply

donnyien August 27, 2010 at 1:20 pm

kalau ada masa nak join juga ni

Reply

Syafiqah ezam shah August 27, 2010 at 2:11 pm
haru August 27, 2010 at 7:04 pm

ok..checked!

Reply

Janais November 17, 2016 at 10:48 am

non so per voi ma per me è un'acquisto obbligato in quanto adesso il ds diventerà ben più di una semplice console!il ds vecchio lo darò a mia sorella e il 3 aprile sarò in neo!izogl'unico difetto è il mancato supporto di file mp3, doversi trasformare tutti gli mp3 in aac sarà parecchio seccante.comunque io ho letto che lo venderanno a 169,90.ora l'unico dubbio è il colore!

Reply

Syafiqah ezam shah August 27, 2010 at 2:13 pm
suzierahman August 27, 2010 at 4:54 pm

salam bro, nk wet raya~ hihi..suzie join…

http://suzierahman.blogspot.com/2010/08/menangi-duit-raya-dari-cdiqlifecom.html

**law der kurang br0 gtaw erk..sy bdk br blajo.peace~

Reply

suzierahman August 27, 2010 at 4:59 pm

salam bro, nk wet raya~ hihi..suzie join…

nama :suzierahman
link :http://suzierahman.blogspot.com/2010/08/menangi-duit-raya-dari-cdiqlifecom.html

**law der kurang br0 gtaw erk..sy bdk br blajo.peace~

Reply

haru August 27, 2010 at 5:54 pm

ok..tq coz sudi memeriahkan contest nie 😀

Reply

suzierahman August 27, 2010 at 6:10 pm

welkam3

Reply

haru August 27, 2010 at 6:36 pm

😀

Reply

nadiah August 27, 2010 at 11:45 pm

salam,camne nak copy banner tu ya

Reply

haru August 28, 2010 at 4:25 am

boleh copy paste jer 🙂
1-mula save dlm computer
2-pastu upload masuk dalam blog(masuk kat entry xper)

Reply

che armster August 28, 2010 at 5:15 am

macam menarik

Reply

haru August 28, 2010 at 5:30 am

xkn nmpk jer bro..join la skali..tuah ayam nmpk dikaki, tuah manusia hangtuah pn tahu..hoho

Reply

Nine August 28, 2010 at 5:50 am

hehe baru letak banner..nanti aku masuk yer..aku paste link kat sini…:)

Reply

haru August 28, 2010 at 5:54 am

wokeh bro..no hal la

Reply

nadiah August 28, 2010 at 7:46 am
haru August 28, 2010 at 12:03 pm

ok..tq nadiah..dah checked dah..emm nadiah dh sign up emel ke utk syrat no 3 tu?

Reply

fahmi August 28, 2010 at 10:16 am

harap aku menang…wooohoo..2 ratus tu

Reply

haru August 28, 2010 at 12:03 pm

gud luck..byk2 kn bodek gua la suh bg ko mng..hehe

Reply

sunglasses August 28, 2010 at 11:52 am

boleh join lagi???

Reply

haru August 28, 2010 at 12:04 pm

emmm boleh jer lg bro..tarikh tutup 19/9 nun

Reply

Nik Nursyamimi bt Zakaria August 28, 2010 at 12:19 pm
haru August 28, 2010 at 6:14 pm

ok checked!

Reply

hanif August 28, 2010 at 7:30 pm

salam,,,best gak contest ni…lame lgi tarikh tutup kan

Reply

ozzy August 28, 2010 at 7:44 pm
haru August 29, 2010 at 10:44 am

ok tq coz sudi memeriahkan contest nie..gud lak..
emm bro dah buat ke yg syarat no 3 tu???

Reply

acapz August 28, 2010 at 10:14 pm

amboi. geng ngn mohdisa ye. bgus2. haha. buat contest lagi. aku sebarkn kt fb ek 😀

btw aku xthu nk join lagi ke x. hehe. xpe aku try k. tq

Reply

haru August 29, 2010 at 4:14 am

hoho..mekasih bro..join ar..mane taw kot2 ade rezki kn.. 😀

Reply

hanif August 28, 2010 at 10:18 pm
haru August 29, 2010 at 4:14 am

ok checked bro..tq coz sudi memeriahkan lg contest nie..gudlak 😀

Reply

ijat August 28, 2010 at 11:00 pm

cdiq..aku xda blog..bleh join x??sedih ar cmni aku nk rm100 tu..

Reply

haru August 29, 2010 at 4:10 am

tgk syratnye-msti ade blog..hoho..xpe2..ko g wat blog dulu 🙂 contest nie lame lg jat

Reply

captainLj August 29, 2010 at 12:02 am
haru August 29, 2010 at 4:12 am

ok checked bro!

Reply

syahrilhafiz August 29, 2010 at 2:37 am

aii haru..
aku dah ambil keputusan nak join..hehe
eh kalau pape yang tak bereh, kabar ok..promote2..

http://syahrilhafiz.com/blog/2010/08/29/contest-menang-duit-raya-sehingga-rm200/

Reply

haru August 29, 2010 at 4:11 am

hoho..akhirnye..tahniah bro dan tq aku ucapkan coz sudi memeriahkan lg contest nie..gud luck bebeh~

Reply

Nine August 29, 2010 at 5:23 am

hehe masuk dah, kalau ada apa2 yang tak kena n tak menepati syarat roger aku Sidiq

http://nine.gapuranetwork.net/2010/08/contest-menangi-duit-raya-sehingga-rm200/

Dapat refferal pun jadi la haha..

Reply

haru August 29, 2010 at 10:43 am

ok tq bro coz sudi memeriahkan lg contest nie..emmm bro dah daftar emel utk syrat no 3 tu belum? sbb check td xder pown lg..

Reply

Luth Textile August 29, 2010 at 6:57 am

wahhh banyaknya duit raya! good luck kepada peserta!

Reply

haru August 29, 2010 at 10:42 am

emm bro xnk join gak ker?hoho

Reply

tiefazatie August 29, 2010 at 11:12 am

wah..best2..kne pk idea dulu nie wak..hihi

Reply

haru August 29, 2010 at 12:15 pm

pikir2 gak..jgn smpai terlepas tarikh contest tamat dah..hoho..kn melepas lak

Reply

ozzy August 29, 2010 at 11:53 am

syarat no 3 dah ikut .. rasanya ramai yg tak perasan sbb tulisannya kelabu.

Reply

iza August 29, 2010 at 12:25 pm

Salam….
Nak join jgk la…….InsyaAllah…

Reply

haru August 29, 2010 at 12:43 pm

emm boleh aja nk join.. 🙂

Reply

Azizwan August 29, 2010 at 1:24 pm

wah.. duit raya.. aku nakkkk.. heheheee..

Reply

haru August 30, 2010 at 4:05 am

kalu nak kena join contest la bro..hoho 😀

Reply

kami August 29, 2010 at 4:07 pm
haru August 30, 2010 at 4:06 am

ok..tq ats penyertaan..semoga berjaya 🙂

Reply

iza August 29, 2010 at 4:17 pm

Salam…

Ni haaaa entry dah siap….
Raya ni pi la jln2 kat Abi Kubang Badak.

http://azilas.blogspot.com/2010/08/contest-menang-duit-raya-sehingga-rm200.html

Reply

haru August 30, 2010 at 4:06 am

waa dah ciap..tq2..gud lak ek 😀

Reply

ashraf August 29, 2010 at 4:39 pm

wah…dah ramai join, moga ada pemenang dan berakhir dng kegembiraan… 🙂

Reply

haru August 30, 2010 at 4:07 am

haah..tu la..xkusangka rmaia nk join..aritu ingt nk cancel dh contest nie sbb cam xder org nak join jer..huhu 😛

Reply

notami August 30, 2010 at 12:03 am
haru August 30, 2010 at 4:07 am

:). ok checked!

Reply

lumut August 30, 2010 at 12:26 am

ok nak join!!!tunggu2..hehe

Reply

lumut August 30, 2010 at 1:48 am

macam mana nak copy banner tuh???html nye mane?hee

Reply

haru August 30, 2010 at 4:07 am

copy masuk dlm computer pastu up-load blk 😀

Reply

Zida August 30, 2010 at 2:17 am

Macam dah lambat je nak join. Huk3

Reply

haru August 30, 2010 at 4:08 am

uiks..lambat pe..lame lg contest nie..masih ade byk mase nk join

Reply

lumut August 30, 2010 at 2:23 am
haru August 30, 2010 at 4:17 am

ok checked! gud lak bro 😀

Reply

hairunnisa bt mohd hardzir August 30, 2010 at 3:51 am
haru August 30, 2010 at 4:17 am

checked! semoga berjaya 🙂

Reply

hairunnisa bt mohd hardzir August 30, 2010 at 7:59 am

heheh..mekaseh…

Reply

haru August 30, 2010 at 12:33 pm

kaseh mu ku terima..eh eh..i mean sama2 😛

Reply

azizan4444 August 30, 2010 at 10:03 am

ada mase lg nak join ni..hadiah pon gempak wooo..

Reply

haru August 30, 2010 at 12:33 pm

jom la join bro..mase pn byk lg..kalu wat skrg sempat lg 😀

Reply

Nik Nursyamimi bt Zakaria August 30, 2010 at 12:25 pm

encik haru..dapat x penyertaan sy sebelum ni?

den nak anto gak lagi skali.kot2 xdapek.melepas den duit rayo. den dah subscribe dah email kt bawh ni. kali kedua dah.

Nik Nursyamimi bt Zakaria
http://storery.blogspot.com/2010/08/menang-duit-raya-sehingga-rm200.html

Reply

haru August 30, 2010 at 12:33 pm

dah dpt dah..sy dh rekod dlm dtabse dah 🙂 dont wori

Reply

wandisini August 31, 2010 at 1:55 am

nampak macam senang je nak join. tapi aku rasa mesti dah ramai kan yang join

Reply

haru August 31, 2010 at 4:15 am

ala xramai pon lg bro…persaingan xbyk lg..sempat lg kalu nk cube..kl dpt hasilkan ayt yg kreatif kompem aku pilih..

Reply

raihanmahmood August 31, 2010 at 3:44 am
haru August 31, 2010 at 4:18 am

ok checked 🙂

Reply

Nine August 31, 2010 at 5:39 am

owh lupa sori sidiq, syarat no 3 dah subscribe..baru tadi..guna gmail ..ok no prob, saja meriahkan contest ko sidiq..:)

Reply

haru August 31, 2010 at 6:04 pm

haha..okey..tq bro.. 🙂 hehe

Reply

Mohd Suhami Bin Ahmad September 1, 2010 at 6:18 am
haru September 2, 2010 at 3:17 am

ok checked bro! 😀

Reply

Balqis September 3, 2010 at 3:11 am
haru September 3, 2010 at 9:43 am

ok checked 😀
slmt berpose n slmt mnyambut raye yg bkal tibe 😀

Reply

Apih September 3, 2010 at 9:19 am
haru September 3, 2010 at 9:42 am

tq coz sudi memeriahkan lg contest nie bro..hoho
anyway gud lack n slmt berpose 😀
dan slmt mnyambut raye yg bkal tibe

Reply

Rjuna September 3, 2010 at 5:09 pm

Contest anda sedang dipersiapkan, insyallah sebelum tarikh tamat, saya akan submit, thanx ya 🙂

Reply

haru September 4, 2010 at 8:50 am

owh tq bro..xsaba rasenyer nk tgk hasil tu 😀

Reply

farah khan September 3, 2010 at 7:55 pm

frhkhan dah join diz contest..
nk duit raya2!!!heeee~

ngeee~
sini ye….harap-harap boleh menang.amiin~.

http://farah-diaz.blogspot.com/2010/09/saya-mahu-memenangi-duit-raya-dari-entn.html

Reply

haru September 4, 2010 at 8:50 am

okep checked! tq.. 😀 n semoge bjaya

Reply

gnesop.com September 4, 2010 at 2:13 pm

hadiah yang menarik..
akan sertai tidak lama lagi 🙂
jika hanya nak masuk referrer boleh? tak sempat nak buat entry..? nak letak banner jer..boleh?

nice contest 🙂 congrat

Reply

haru September 5, 2010 at 5:23 am

haha..boleh gak tu bro..tp syrat same jer..
tp gua rekomen masuk 2-2 😀

Reply

Yiedpozi September 4, 2010 at 3:06 pm
haru September 5, 2010 at 5:16 am

ok bro checked..hoho
semoge bjaya n slmt hari raye 😀

Reply

hasrulhassan September 4, 2010 at 7:31 pm

Salam ..
dengan bangganya (sambil betulkan kain pelikat) saya umumkan diri saya telah menyertai contest ini dengan sejujur yang boleh :).

Posting boleh dilihat di http://hasrulhassan.blogspot.com/2010/09/menang-duit-raya-dari-cdiqlifecom.html

Yabedabedummmmmm … kababommm ..
selamat berpuasa ….

Reply

haru September 5, 2010 at 5:17 am

terbaek bro..sudah direkodkan smua data bro 😀
slmt hari raye bro

Reply

ershad September 5, 2010 at 4:16 am
haru September 5, 2010 at 5:18 am

ok checked bro.. 😀
n nk jgak wish slmt hari raye yg bkal tiba xlame dah

Reply

kilaaaa September 5, 2010 at 3:56 pm
kilaaaa September 5, 2010 at 3:58 pm

dah joinnn 😉

Reply

haru September 5, 2010 at 4:17 pm

ok checked.. 😀
selmt berpose n slmt hari raye..

Reply

Anyss September 5, 2010 at 5:18 pm

Salam,
Saya pun dah join contest ni…tapiii….macam mana ya nak letak banner yang gerak2 tu…html dia tak tau nak salin kat mana.

Reply

Rjuna September 5, 2010 at 5:30 pm
haru September 6, 2010 at 5:19 am

checked bro! tq sudi join n memeriahkan contest aku yg xseberapa..huhu

Reply

Syira ITIK KEJAM September 6, 2010 at 9:35 am
haru September 6, 2010 at 5:21 pm

checked! 🙂

Reply

abrablog September 8, 2010 at 12:01 am

huhu. tak sempat den nak join dah.

Reply

haru September 8, 2010 at 6:41 am

nape lak xsempat sempat lg nie..mehla join ramai2

Reply

Fadz September 8, 2010 at 2:31 am
Anip September 8, 2010 at 3:46 pm
haru September 8, 2010 at 9:22 pm

hoho..tq bro..gud lak 😀

Reply

jalanjatuh September 8, 2010 at 5:52 pm

okeh da join –
http://jalanjatuh.com/?p=358
bgtaula kalu ade yg xmemenuhi kriteria ke

Reply

haru September 8, 2010 at 9:22 pm

ok sudah diterima pnyertaan..pape sy emel okies 🙂
gud luck

Reply

pawaka19 September 8, 2010 at 6:20 pm

sudah join

Nama: (Azmil Bahrin aka Pawaka19 )
Url: (http://www.pawaka19.com/2010/09/tuu-dia-cdiqlifecom-nak-bagi-duit-raya.html)

selamat hari raya aidilfitri cdiqlife

Reply

haru September 8, 2010 at 9:23 pm

ha..akhirnye..sdah lame dtggu2..tq bro coz sudi masuk 😀
kuat betul bodek aku ek..haha..btw gud lak

Reply

Clarinda November 17, 2016 at 10:42 am

I was woridneng if you ever thought of changing the page layout of your blog? Its very well written; I love what youve got to say. But maybe you could a little more in the way of content so people could connect with it better. Youve got an awful lot of text for only having one or two pictures. Maybe you could space it out better?

Reply

wani September 13, 2010 at 2:41 am

salam sy da join 😉

http://nurtypist.blogspot.com/2010/09/contest-menangi-duit-raya-sehingga.html

sudi2x la singgah my blog and comment on dat entry ya

tq!! 😉

Reply

has September 14, 2010 at 10:14 pm

salam, saya join ye..

nama : haszuraidah ishak

url : http://myapeapeaje.blogspot.com/2010/09/contest-menangi-duit-raya-sehingga.html

Reply

haru September 18, 2010 at 8:18 am

ok dah checked.. 😀

Reply

Name (Mama Rifqy @ maliana) September 15, 2010 at 1:06 am
haru September 18, 2010 at 8:18 am

ok mama..checked!

Reply

Destiny November 17, 2016 at 10:46 am

Hoi marion. Ik volg al een tijdje je blog. lekkere dingen maak je. Voor de goulash verschillen we niet zo veel. alleen wat is Heewhalla. misschien een grapje op een spelfout. Ik zit er al een tijdje mee en nu ga ik weer lekker sudderen en kwam dit weer bovrdneijven. Help. Astrid

Reply

Name (Mama Rifqy @ maliana) September 15, 2010 at 1:08 am
Aisha September 15, 2010 at 5:39 am

salam dik, akak join contest juga ye..hadiah menarik ni

nama : aisha aminudin
url : http://ady-shariz.blogspot.com/2010/09/contest-menangi-duit-raya-sehingga.html

selamat hari raya

Reply

haru September 18, 2010 at 8:18 am

ok kak..checked!

Reply

Mat Pintu September 16, 2010 at 5:09 am
haru September 18, 2010 at 8:19 am

haha mat tuyie

Reply

nadia September 16, 2010 at 11:16 am
haru September 18, 2010 at 8:20 am

ok checked sis!

Reply

syafiq September 16, 2010 at 3:29 pm
haru September 18, 2010 at 8:21 am

checked bro 🙂

Reply

nad September 18, 2010 at 6:36 am

sile terjah secepat mungkin :))

Reply

haru September 18, 2010 at 8:23 am

checked 😀

Reply

elyana musliman @ biskut chipmore September 18, 2010 at 3:33 pm

yeah..biskut da join contest ni da…wish me luck okeyh!!

Reply

haru September 18, 2010 at 5:58 pm

hoho 😀
gud luck

Reply

nadia September 19, 2010 at 3:58 am

ndia dah sbscrb email n pls gtw apa yg xkn lgi k ^__^

n nak gtaw nadia punye blog xblh detect melalui name candy bag ni xtau napa sbb tu problm kot untuk kew blog nadia kalo nk g kena guna link yg nadia bg for contest kalo xbolh pakai xcukup syarat xbolh la nk buat apa sbb me pon xtahu nape jadi macm tu
n sapa2 follow me pon diowang xkn dapat update terbaru kalau kamu tahu knpa bolh kew tolong nadia =(

Reply

haru September 19, 2010 at 2:53 pm

ok status kamu dah done nadia 😀

hmm xbape paham yg kamu tulis tu..hehe..mcmane ek???

Reply

hAwA September 19, 2010 at 8:23 am

Hawa join contest ni. hopefully still acceptable. 19/9 belum berakhir 🙂

Nama: hAwA
Url: http://hawa5858.blogspot.com/2010/09/contest-menangi-duit-raya-sehingga.html

Reply

haru September 19, 2010 at 2:56 pm

waahh akhirnye..pserta yg ke 50 yg dicari2..hoho

emm tp kamu belum buat syrat no 3 tu..hehe

Reply

elyana musliman @ biskut chipmore September 19, 2010 at 8:52 am

xpaham la apa yang xlengkap lagi..

Reply

haru September 19, 2010 at 2:52 pm

ok dah..status kamu dh done.. 🙂
cheers..nnti sy update

Reply

nadia September 19, 2010 at 3:17 pm

nadia pon xpahm jugk nk cakp ni tgl lam my n3 ramai owang xlh tolong 🙁

Reply

haru September 20, 2010 at 5:10 am

emm try nadia bgtaw dlm bahasa yg lbh simple..kot2 sy blh paham n tlong nadia

Reply

Staysha November 17, 2016 at 10:34 am

So. Much. Word.What’s even more sad is that so much of this resentment comes from people who do play games – people who consider themselves “serious” gamers, while people who play social games are “idiots” who “can’t handle” real games and instead play &#82&0;brainless2#8221; Farmville or whatever. It’s geek hierarchy bullshit all over again.

Reply

hAwA September 19, 2010 at 8:08 pm

Sorry2, terlepas pandang plak subscribe bar tu. hehe. Dah subscribe dah…

Reply

wan September 20, 2010 at 10:43 am

Tak tau pun ko ada blog n contents ni…dah terlambat da…haha

Reply

haru September 20, 2010 at 10:59 am

haha…nnti aku oyak mula..byk lg contest bakal mnyusul

Reply

tina February 19, 2011 at 3:49 am

wah, sudah lwat yah kontesnya..

Reply

Rashida Madrigal April 20, 2013 at 10:54 am

Wow.. nice article, I have google withwsc-biolo, thanks

Reply

referral business October 22, 2016 at 2:27 am

Additional Most organizations now a days Refer a pal option after signing up to enhance their profits.

For example Apartment complex you living offers refer
a friend with compensation giving you credit for month’s rent or cable company giving you $100 prepaid card and many
more. And in most all cases organizations also offers that same advantage to the person who signs up using your refer a friend invitation.
But almost all of times an individual find a person who could give you that invitation and on the other side the person who can offer doesn’t know
who is interested to become a member of that particular business.

That’s no longer the case anymore! Sharereferrals.com provides you one single platform that allows
you to share referrals proposed by organizations
whom services you are already using for free. You can just post that referral
on sharereferrals. junto de. After posting it will probably be obvious to
public and any one who is interested to participate those services, will be
able to become a member of through your reference

Reply

{ 13 trackbacks }

Next post:

Hakcipta terpelihara © 2011-2014 Haru Elie.


Kisah Cinta & Jawatan Kosong SPA