Login Facebook Dapat RM100! 1 Hari 10xLogin Dapat RM1000!

Alangkah indahnya dunia bila login sekali login Facebook dapat RM100. Jika dalam 1 hari, login Facebook 10 kali, dengan mudahnya dapat RM1000. Itu baru sehari, kalau sebulan? Dan tentulah makcik yang kerja cleaner dekat sekolah akan hari-hari mengadap Facebook dan pendapatan bulanannya lebih tinggi dari cikgu di sekolah.Oh, begitu mudah untuk mendapatkan duit pada zaman sekarang.


Tahukah Anda Asal-Usul Login Facebook Dapat RM100?

Login Facebook dapat rm100 adalah diadaptasi dari sistem Infinity Downline ($25) yang amat popular di US dan negara Eropah lain. Ianya telah diubahsuai agar ianya sesuai dengan pasaran Malaysia seperti ayat untuk salesletter dan pengunaan ‘Login Facebook Dapat RM100’ sekadar untuk mengaburi mata anda.

Rm100 bukannya yuran pendaftaran untuk seumur hidup tapi adalah hanya sebulan. Kemudian, apabila cukup tempoh sebulan, anda hendaklah membayar rm100 kepada upline anda untuk mengaktifkan balik akaun anda.

Dengan menawarkan produk dalam bentuk ebook, audio dan video (yang anda boleh perolehi secara percuma tanpa mengeluarkan 1 sen pun) yang tentunya anda serta mereka yang sudah menyertai program ini tidak akan menggunakan kerana ianya adalah 100% dalam Bahasa Inggeris. Sedangkan buku dalam Bahasa Melayu pun anda malas untuk meluangkan masa membacanya!!

Konsep Sebenar Login Facebook Dapat RM100

  • Anda cari orang atau downline anda dan anda dapat duit. Atau dengan kata lain konsep ‘headhunting’.
  • Bulan-bulan kena renew balik yuran pendaftaran sebanyak RM100. Tapi ada tricks untuk renew secara percuma tanpa membayar apa-apa kepada upline anda.
  • Sama macam konsep Myspacetunai.com yang pernah hangat sewaktu Myspace menjadi sosial network nombor 1 sebelum adanya Facebook.
  • Segala ebook, audio dan video yang ditawarkan adalah sekadar untuk mengaburi dan sebagai kekuatan untuk mengatakan ianya sebuah perniagaan internet yang sah walhal kalau dilihat secara telus, nampak sangat ianya adalah sebuah money-game.

Penipuan Dalam Login Facebook Dapat RM100

1. Mengeksploitasi gambar orang/duit 

Gambar ehsan dari Google

Saya terkejut bila saya terjumpa dalam Facebook seseorang yang mempromosikan money-game ini dengan meletakkan gambar seorang IM yang sedang memegang duit. Sedangkan pada asalnya, gambar itu digunakan untuk tujuan lain. Namun, gambarnya telah dieksploitasi oleh individu-individu tertentu untuk mengaburi mata orang ramai bahawa mereka akan dihujani dengan Login Facebook Dapat RM100.

2. Mengatakan Login Facebook Dapat RM100 adalah sebuah perniagaan yang sah dengan konsep terkini

Saya amat-amat membantah perkara ini. Saya tidak bersetuju benda ini adalah 1 perniagaan kerana tidak melibatkan penjual-produk-pembeli. Yang ada hanyalah mereka yang penipu dan yang tertipu.

3. Indah khabar dari rupa

Sesiapa yang nak tau rahsia macam mana nak dapat RM100 setiap kali kita log in facebook boleh hantar message ke inbox saya..Betul..Ini realiti.. Saya amat berterima kasih kepada rakan fb sy yang telah membongkarkan rahsia ni kepada saya..

p/s: Rahsia ini terlalu mudah.. cuma hantar message ke inbox saya je kepada sesiapa yang berminat hendak melihat RM100-RM1000 masuk ke akaun bank mereka setiap kali log in facebook

Ini adalah petikan dari beribu-ribu ayat yang digunakan oleh mereka untuk menarik orang lain join dan menjadi downline mereka. Cuba fahami betul-betul “rahsia macam mana nak dapat RM100 setiap kali kita log in facebook boleh hantar message ke inbox saya”. Adakah Mark Zuckerberg begitu baik hati untuk menghantar mesej inbox setiap pengguna Facebook yang mengatakan, “Hey dude! This 100 bucks for u. Thanks for being our loyal user.” Hell no!! Baca ayat sehingga habis “cuma hantar message ke inbox saya je kepada sesiapa yang berminat”. Jadi siapakah yang sebenar menghantar mesej ke inbox mereka?? Andalah yang menghantar mesej ke dalam inbox mereka.

4. Menggunakan akaun Facebook palsu

Ini adalah taktik yang sering digunakan. Dan kebiasaannya, akaun palsu ini menggunakan gambar awek yang hot + sexy dimana gambar mereka boleh diperolehi dengan mudah menerusi carian di Google.

Login Facebook Dapat RM100 Adalah HARAM!

Oleh itu, menurut penelitian saya, umat Islam MESTI DIHARAMKAN dari menyertai system ini. Sebarang promosi dan membiarkan promosinya betapak di web atau facebook anda juga adalah diharamkan di dalam Islam atas asas larangan bantu membantu dalam perkara maksiat dan dosa.

Kenyataan di atas telah dikaji secara sepenuhnya dan dinyatakan oleh Ustaz Zaharuddin Abd Rahman pada 27 Feb 2010. Baca laporan penuh disini.

Sebenarnya banyak lagi cara yang halal untuk membuat duit dengan Facebook yang mungkin ramai tidak tahu. Contohnya dengan membuat aplikasi di Facebook, melalui fanpage dan sebagainya. Insyallah kalau berkesempatan saya akan berkongsi dengan anda semua 🙂

p/s: Ini adalah soalan killer saya. Kepada yang sudah join Login Facebook Dapat RM100 atau yang seumpamanya- Bolehkah anda akan jadi jutawan tanpa mencari orang bawahan@ downline anda?

Incoming search terms:

  • main game dapat duit cash
  • gambar duit
  • login facebook dapat rm100 scam
  • login facebook dapat rm100
  • http://cdiqlife com/login-facebook-dapat-rm100-1-hari-10xlogin-dapat-rm1000 html
  • game yang boleh dapat duit
  • main game dapat duit
  • login facebook dapat duit
  • cara dapat duit dalam 1 hari
  • cara dapat duit rm1000

Leave a Comment

{ 75 comments… read them below or add one }

Mr ApamPolkadot July 17, 2011 at 5:11 pm

Kalau camtu saya nak login 100 kali…dapat 10,000 sehari kemudian nak beli keta ferari … lepas tue nak dok umah ternak lemak jer hehe..amacam? ok tak idea tue?

Reply

Haru July 19, 2011 at 11:16 am

haha ok tu ok…idea yang bijak..aku nak buat kahwin 4.. 😀

Reply

ErkissAngella March 3, 2012 at 11:55 am

Bole I tahu..
Bagaimna Infinity Downline ni Bole ada dn
Knp Infinity Downline ni Di namakn?

Reply

babi April 27, 2012 at 5:03 pm

log in 10 juta kali?

Reply

Dila.13 July 17, 2011 at 5:17 pm

Saya pulak mesti dapat RM100 je sehari sebab seharian login tak pernahnya nak logout. Rugi, rugi.. Hahahaha!

Reply

Haru July 19, 2011 at 11:18 am

haha..saya pulak xpernah logout…mmg xkan pernah dpt la rm100 tu.. XP

Reply

myFirdaus July 17, 2011 at 5:31 pm

logout facebook dapat duit. oyeahhh 🙂

Reply

SS July 18, 2011 at 3:31 am

hahaa. memang tak gerak-gerak la duit tu 😆

Reply

Haru July 19, 2011 at 11:20 am

aku nak join gak tu nanti logout tu..nnti barulah bila aku login-logout fb dpt duet..haha 😀

Reply

wrizuan[dot]net July 17, 2011 at 7:18 pm

org zaman skrg semua nak duit cepat jerr…..duit oh duit

Reply

Haru July 19, 2011 at 11:22 am

ade duet dipandang tinggi..xde duet dipandang serong bro..lgpun zaman sekarang semua benda mahal2..

Reply

ErkissAngella March 3, 2012 at 12:08 pm

Ramai Orang Yg tak Tau
Dan Ramai jugak Orang tak Nk ambik tahu..
Sebenar ny senang jer klu Nk jdi kaya..
Cuma sms Nama dan lokasi anda ke 018-3923638

Reply

Syak October 28, 2012 at 6:20 pm

ini nombor ahlong ke?..

Reply

Ahmad Fikrizaman July 17, 2011 at 9:02 pm

Daripada dulu lagi pelik camna la login fb dpat 100 ni.. rupanya skim yang sama macam piramid jugak..

Reply

Haru July 19, 2011 at 11:23 am

yup lebih kurang skim piramid…konsep penggal-kepala (headhunting).

Reply

Izwan July 17, 2011 at 9:13 pm

ya,memang boleh login fb dapat RM 100.. share je link Churp2 dengan Says tu..kalau rajin RM 50 je dah leh cash out dengan login2 fb ni.. 😉

bisnes pasif pn skrg tak leh caye.. tobat dah aku..hoho.. duit ni ada kerja baru dapat.. takde kerja tak dapat duit..

Reply

Haru July 19, 2011 at 11:25 am

cadangan yang bagus tu bro..churp2 dan says 🙂

Reply

Mohd Isa July 17, 2011 at 9:16 pm

aku paling tak gemar benda ni…dah la bohong…menipu plak tu…erk…lawa design thesis ni…hehe

Reply

Haru July 19, 2011 at 11:26 am

memang la…diorang nie gebang je kebih habuk tarak..haha

hehe macih2..kalo xsebab ko xkan ade theme nie 😀

Reply

Mohd Isa July 20, 2011 at 1:13 pm

tahu xpa, bikin panas jerk. mbr aku yg baru join, yg xtau apa2 pasal scam ada hati nak invite aku skali. mmg aku layan jela, tp nak suh aku join. sorry skit. haha, biasa jerk. kolah yg paling senang aku nak ajar. cepat je dah pandai pasal thesis ni. 🙂

Reply

Haru July 20, 2011 at 9:22 pm

haha..kalo aku la, aku hentam terus..kasi basuh terus orang tu. 😀

hehe tu pun sbb byk duk try & error sume tutorial kt internet nie..mula2 guna pn mmg xpaham lgsg… 😛

tnjuk ajarku sifuu~~

Reply

Aku Seorang Blogger July 24, 2011 at 1:20 pm

nak basuh kawan2, so aku dgr jelah sambil melemparkan senyuman sinis…haha…apa-apa pun ko memang terbaiklah…pasni bolehlah ajar aku plak…haha

Reply

neo July 17, 2011 at 9:27 pm

banyak org tertipu dgn menda cam ni ler tp masih ada lg yg join, sbbnya unt cpt buat duit.

Reply

Haru July 19, 2011 at 11:29 am

sebenarnya kebanyakan yang join benda2 nie mungkin baru nak cuba atau yang dah cuba2 mcm utk buat duit tapi xpernah dpt…bila mata dah rabun hati xnampak pape dah

Reply

akubiomed July 17, 2011 at 9:48 pm

Aduhai tidak akaun Facebook rugilah 🙂

Reply

Haru July 19, 2011 at 11:30 am

hehe yang xde akaun fb xleh lah join login fb dpt rm100 XD

Reply

syahrilhafiz July 17, 2011 at 10:22 pm

cepat2 join, anda boleh jadi kaki dibawah network saya..HAHA

Reply

sejukstudio July 17, 2011 at 11:25 pm

haha. aku mau join bawah hang syahril.

Reply

Haru July 19, 2011 at 11:31 am

ang join la bawah aku arif XD

Reply

zikk July 18, 2011 at 12:26 am

eh jangan reg under syahril…under aku… dapat makan2.. haha… orang yang baru berjinak2 dengan fb senang ditipu…

Reply

Haru July 19, 2011 at 11:32 am

orang lame pn senang kena tipu gak bro..

kebanyakan yang join nie memang hati dah xnampak pape dah @ mmg diorang xtahu pape..sebab tu kite kena sedarkan mereka

Reply

Jai July 18, 2011 at 3:25 am

AKu sebenarnya jarg jumpa iklan camni.. Sebelum ni buta IT sikit.. kalau aku jumpa, mesti time tu aku pun kena tipu…hu3

Reply

Haru July 19, 2011 at 11:33 am

err hati-hati bro…diorang nie biasanya gebang jer lebih

Reply

titan July 18, 2011 at 6:31 am

em..entahlah. aku malas nak komen isu ini. Kalau korang dah masuk tahap ragu-ragu, abaikan aje program macam ni. Mudah macam tu aje. Jangan pening-peningkan kepala..

Reply

Haru July 19, 2011 at 11:34 am

ini dia komen daripada otai 😀

Reply

Ali ridha July 18, 2011 at 11:06 am

nampak iklan pun dah boleh agak.
penipu sangat la.

Reply

Haru July 19, 2011 at 11:35 am

tu la…

tapi banyak lagi website yang menawarkan konsep mcm nie

Reply

Nine July 18, 2011 at 11:41 am

inbox akudulu penuh pasai nih…kdg2 naik geram pun ada…jenuh delete…kira mcm spam….tapi aku tak pasti real ke tak…mcm tak caya jer

Reply

Haru July 19, 2011 at 11:36 am

jangan join bro..tu jer nasihat aku..

Reply

FD July 18, 2011 at 4:27 pm

semua org asyik wat entri scam je memanjang je ni aper citer?

Reply

Haru July 19, 2011 at 11:38 am

bulan nie bulan scam..haha

Reply

Firdaus Latib July 18, 2011 at 7:24 pm

Terima kasih atas pendedahan ini. Moga ramai akan kongsi artikel ini.

Reply

Haru July 19, 2011 at 11:39 am

sama-sama bro…harap dapat mengurangkan penipuan ini..sebab rata2 yang terlibat adalah golongan melayu

Reply

wandisini July 18, 2011 at 9:11 pm

saya baru je bukak kedai online dari facebook. kalau login fb terus dapat rm100 tak perlu lah susah payah saya nak bukak kedai online ni.
amik cuti sehari, login facebook tiap minit. dah boleh kaya

Reply

Haru July 19, 2011 at 11:40 am

haha betul2..xperlu la susah payah orang nak kije..maen fb je hari2 😛

Reply

Dulu Lain Sekarang Lain July 18, 2011 at 9:58 pm

Biasanya yg sonang dapat duit ni lah yg bahaya besar… Biar lah sikit2 tapi lama2 jadi bukit.. Pengalaman lalu mengajar ku.. erkkkk 😀

Reply

Haru July 19, 2011 at 11:42 am

mcm ade sejarah silam jer nie bro dgn benda nie..ceciter ceciter 😀

Reply

Dulu Lain Sekarang Lain July 18, 2011 at 10:00 pm

Tukar e-mail lak… Yg komen tadi masuk spam folder ker?

Reply

Brain July 19, 2011 at 4:16 pm

Mantap nih bisa dapat RM dari login fb.

Reply

Haru July 20, 2011 at 9:16 pm

errrrrr….

Reply

Zida July 20, 2011 at 4:38 pm

gila penipu sume ni. baguslah ada entry macam ni, bagi kesedaran pada orang sebelum ada yang bertindak.

orang sekarang ni kalau nak dapat duit, macam macam cara diorang buat. cehh ==’

Reply

Haru July 20, 2011 at 9:19 pm

biasela..kalo dah nampak duet, yang laen2 sume dah xnmpk 😀

so kalo ade ilmu pengetahuan Insyallah kita dpt mengelak benda2 sebegini

Reply

sayacomel July 20, 2011 at 6:17 pm

tak minat program cam gini. membosankan.

Reply

illyz July 21, 2011 at 10:25 am

boleh tak saya sharekan info bro cdiq ni di blog saya? info ini sangat sangat berguna untuk pembaca pembaca yang x ramai tahu.Arap arap bro cdig benarkan.Nanti saya letakkan kredit ke blog bro cdiq ni.Info seperti ini yang dicari dan harus di sharekan kepada yang belum tau.

Reply

Haru July 21, 2011 at 7:41 pm

silakan..blh jer 🙂

Reply

zulfizan July 21, 2011 at 11:45 am

tak minat program camtu,bukan dapat duit pun.

Reply

Haru July 21, 2011 at 7:42 pm

hehe forex lagi mantap kan?

Reply

amirulfaiz August 2, 2011 at 10:51 pm

Betul tu, aku sokong, Login FB dapat duit, hoho, mudahnya yang tertipu. Geram gak bila ramai pulak yang promosi kat FB.

Reply

ray September 1, 2011 at 1:09 pm

hahahha…
ak dh lma th money game diorng ni…
lebih kurng mcm forced matrix..
dr msk login fb baik ak join hyip..

Reply

Ahmad Hati November 9, 2011 at 12:33 am

Memang tak boleh percaya benda ni

Reply

babi April 27, 2012 at 5:03 pm

babu

Reply

babi April 27, 2012 at 5:04 pm

anak haram

Reply

Update paying Hyips March 5, 2013 at 8:59 pm

Wonderful work! This is the type of info that are supposed to be shared around the net.
Shame on Google for now not positioning this post higher!
Come on over and seek advice from my web site . Thanks =)

Reply

suhailah April 12, 2014 at 4:58 pm

macam mana nak dapat rm1000..

Reply

Johne560 August 25, 2014 at 4:05 pm

Really great info can be found on site. eecekfedagkf

Reply

muhamad fahmi October 17, 2014 at 10:48 am

macam mana

Reply

syam January 7, 2015 at 2:39 am

test

Reply

Bennie Bowden February 24, 2015 at 2:04 pm

I got this web site from my buddy who shared with me about this site and at the moment this time I am browsing this web page and reading very informative content at this place.

Reply

Agnes June 15, 2015 at 8:55 pm

Saya berminat nk Tahu Mcm mna nk dpt duit tanpa modal..

Reply

IBeKillinIt July 8, 2015 at 1:35 pm

Thanks for one’s marvelous posting! I seriously enjoyed reading it, you’re a great author.I will be sure to bookmark your blog and will often come back very soon. I want
to encourage you to continue your great posts, have a
nice afternoon!

Reply

Khai isaac November 16, 2015 at 2:26 pm

Tolong bagi cara hendak membuat duit demgan login di facebook. Terima kasih

Reply

Sue January 24, 2016 at 7:12 pm

Sya nak tau rahsia log infb dpt rm100

Reply

nora June 5, 2016 at 3:31 am

i nk join

Reply

tomimi June 14, 2016 at 4:34 am

Duit rm100

Reply

tomimi June 14, 2016 at 4:36 am

Duit100

Reply

{ 3 trackbacks }

Previous post:

Next post:

Hakcipta terpelihara © 2011-2014 Haru Elie.


Kisah Cinta & Jawatan Kosong SPA