Rahsia Berniaga Tanpa Menggunakan Modal Dibongkar!

Ini bukan artikel untuk tentang skim cepat kaya, mlm-Uptrend, Luxor, login Facebook dapat RM100, kutu, sitem piramid dan seumpama dengannya. Ini adalah fakta dan perniagaan ini sah disisi agama dan undang-undang. Perniagaan ini melibatkan pembeli-produk-penjual. Sila baca sehingga habis untuk mengetahui rahsianya.

Apa Itu Dropship?

Pernahkah anda mendengar perniagaan DROPSHIP? Mungkin ada segelintir daripada anda sudah tahu dan mungkin ada segelintir belum tahu. Apa itu DROPSHIP?

Dropship adalah satu konsep perniagaan yang mudah dan disarankan untuk mereka yang menceburi perniagaan internet kerana ia tidak memerlukan anda mengeluarkan modal dan menyimpan stok. Anda cuma perlu dapatkan gambar dan maklumat produk dari pembekal/dropshipper. Konsep dropship ni juga boleh dipanggil satu Teknik Jana Wang Tanpa Modal. – Hafizizain.com

Ya, itulah maksud sebenar dropship. Anda tidak perlu pening kepala memikirkan masalah modal, masalah penghantaran (bagi bisnes online) dan juga masalah penyimpanan stok. Anda hanya perlu fokus kepada promosi. Dan anda boleh melakukan secara sambilan. Mudah bukan?

Pengalaman Saya Dalam Perniagaan Dropship

Saya masih ingat dulu sewaktu saya bersama-sama dengan syarikat saya, Megamas Maju Enterprise, saya pernah terfikir untuk membuat perniagaan berkonsepkan dropship. Sebab saya lihat di Malaysia tidak ada lagi syarikat yang menawarkan perniagaan/servis ini dan kalau ada pun hanya di luar negara yang banyak orang buat di Ebay. Mungkin juga dah ada syarikat atau individu yang menawarkan perniagaan jenis ini pada waktu itu tapi tidak banyak. Dan saya nampak peluang yang amat besar disini untuk menjadi supplier dropship. Oleh itu, saya berbincang dengan Baloot tentang perkara ini. Namun disebabkan faktor-faktor tertentu, idea ini tidak berjaya diketengahkan.

Gambar di atas adalah bukti screenshot  hasil pendapatan kasar saya untuk dropship yang saya jalankan.

Nombor 1 adalah hasil pendapatan saya menjual produk Sampul Duit Raya yang sehingga kini masih mendapat banyak permintaan walaupun stok sudah habis.

Nombor 2 adalah produk dropship utama saya yang saya tak boleh dedahkan disini. Harap maaf.

Duit yang saya tidak highlight di atas tu adalah hasil daripada servis design saya :)

Sekarang perniagaan saya boleh dikatakan 80% menggunakan konsep dropshipping. Saya lebih senang fokus kepada bidang pemasaran produk sahaja. Dan keuntungan memang memberangsangkan.

Rahsia Berniaga Tanpa Menggunakan Modal Dibongkar Dalam Laporan Ekslusif Ini!

Testimonial saya disiarkan di web utama laporan ekslusif ini. Maaf sebab dalam bahasa Qlate. Tidak tahu bahawa testi akan disiarkan di web utama.

Dapatkan segera ebook Laporan Ekslusif Perniagaan Dropship dari Sinarniaga secara percuma sempena promosi Ramadan!  Anda tidak perlu pening kepala lagi untuk belajar dan membuat trial-and-error untuk berjaya dalam perniagaan dropship. Segala maklumat rahsia didedahkan dan saya amat-amat kecewa bila rahsia ini dibocorkan begitu sahaja!

  • Apakah sebenarnya itu Bisnes Dropship dan mengapa ia sesuai untuk dijalankan?
  • Konsep sebenar bisnes dropshipping yang menguntungkan!
  • Cara menggandakan RM20 menjadi RM200 setiap bulan.
  • Pendedahan Khas dan Case Study para dropshipper yang telah berjaya menggunakan perkhidmatan syarikat dropship tempatan!
  • Cara & Strategi eksklusif untuk menjana minimum 4 angka setiap bulan dengan bisnes dropship ini!
  • dan banyak lagi!

Oh ya, tawaran ini hanya sah untuk bulan ramadan ini. Ada beberapa hari saja lagi (dari artikel ini dipublish) untuk anda mendapatkan laporan ekslusif ini secara percuma. Maafkan saya kerana lambat berkongsi rahsia ini kepada anda. Apa tunggu lagi, downloadlah sekarang dan mula menjana pendapatan melalui dropshipping yang mudah.

Incoming search terms:

  • berniaga tanpa modal
  • yhs-0001
  • nak berniaga tapi tiada modal
  • hukum berniaga tanpa barang
  • perniagaan mudah dan untung
  • tolong saya nak berniaga
  • konsep dropship
  • peluang berniaga tanpa modal
  • hukum perniagaan dropship
  • bisnes tanpa modal tp masyuk

Leave a Comment

CommentLuv badge

{ 36 comments… read them below or add one }

Previous post:

Next post:

Hakcipta terpelihara © 2011-2014 Haru Elie.


Kisah Cinta & Jawatan Kosong SPA