Business Card Nisa Kay

Terkejut aku baru-baru ni bukak twitter dapat order dari gadis cantik-Nisa Kay. Terima kasih kat @izwannizam sebab rekomenkan servis aku kat Nisa Kay 🙂

So ni adalah hasil selepas berbincang dengan Nisa Kay. Dia nakkan tema ala-ala pinky gitu 🙂

Gambar bahagi 2 (belakang-depan) tu adalah untuk nampak lebih cool. Aku ami idea dari konsep bisnes kad photographer dan cuba sesuaikan dengan eleman yang Nisa Kay nak.

Design ni custom made ek 😀

Incoming search terms:

  • bisnes kad cantik
  • bisnes card
  • bisnes kad yg cantik
  • business card cantik
  • card bisnes
  • eleman-eleman bisnes kad
  • kad business photographer

Leave a Comment

{ 35 comments… read them below or add one }

Safwan Seth March 6, 2012 at 8:35 pm

alaaa, no hp tak nmpak plak.. haha

Reply

Haru April 22, 2012 at 12:39 pm

haha mane blh letak..privasi privasi 😀

Reply

Gerrie November 17, 2016 at 10:55 am

Gaelle von D. dit :waouh ca fait rever ca !moi je veux bien jouer… meme si je suis loin, nous sommes tentes par un ptit tour en Bretagne bientot…Le soin visage aux actifs de pomme originel me tente bien… les bien-faits d’un massage du visage sur l’ensemble du corps me font rer20&#8e3r;mevci

Reply

Cordelia November 16, 2016 at 9:18 pm

Wow I must confess you make some very trecnhant points.

Reply

brohai March 6, 2012 at 9:22 pm

kreatif..teruskan usaha.

Reply

syahrilhafiz March 7, 2012 at 8:28 pm

lepas ni aku pulak ek..huhu

Reply

Haru April 22, 2012 at 12:40 pm

blh2..xder hal la

Reply

bardboo March 7, 2012 at 9:44 pm

ni yg lagi rasa nk tempah kad ni..huhu…

Reply

Haru April 22, 2012 at 12:40 pm

tempah jgn xtempah 😀

Reply

akubiomed March 7, 2012 at 10:17 pm

Memang cantik business cardnya kelihatan seperti sebuah perniagaan.

Reply

sjiehan March 8, 2012 at 2:20 pm

simple n sempoi!>..

cayalah…

Reply

izwannizam March 8, 2012 at 3:06 pm

cam kenal Twithandle tu? LOL

Reply

Haru April 22, 2012 at 12:41 pm

oppss..haha..nnti ko carik la client besar2 cket..blh bg komisen kat hang 😀

Reply

mervyn March 15, 2012 at 12:27 pm

Sesuai dengan orangnya yang cantik. bisnes kad pn cantik 🙂

Reply

Mohd Isa March 21, 2012 at 2:32 pm

comment area yang menarik, erk…lari tajuk plak. sorry, aku nak tempah. bape lama boleh siap ni?

Reply

Haru April 22, 2012 at 12:41 pm

kalo material nie kejap jer bro..3 hari dah siap

Reply

ohcikgu March 25, 2012 at 9:15 pm

cantik. smart. kiut. nampak pink.

Reply

akhiyy March 27, 2012 at 5:55 pm

perhhh..cantik + simple..

Reply

Haru April 22, 2012 at 12:43 pm

dah lame nk design biz kad mcmnie..akhirnya tercapai jugak..huhu

Reply

jhariso April 17, 2012 at 1:26 am

Merah sangat lah mak ngah..mmg matched untuk org pompuan
nice design bro..

Reply

eBaymoney makers April 20, 2012 at 6:55 pm

cantiknye warna pink…menarik….

Reply

hasan_ibrahim May 5, 2012 at 5:32 pm

Very nice to piece of article….

Reply

puanbee May 6, 2012 at 6:03 pm

Cantik nanti nak order , tunggu ja kad dintangan habis diedarkan

Reply

wandisini May 25, 2012 at 9:50 am

biz kad penting untuk blogger yang dah selalu join macam-macam event. blogger picisan macam aku ni tak perlu lagi kot biz kad

Reply

Master Zuheir June 21, 2012 at 11:59 pm

gila muh..lawa ,pinky n simple.hehehe
untung la dpt nombor beliau.pastu simpan sowang2.haha

Reply

Anuar June 28, 2012 at 10:40 am

Salam..

Cantik Tema bisnes kad Nissa Kay ni.. Boleh minta satu?.. hehehe

Reply

Supian Mustapa June 29, 2012 at 10:15 am

Hebak design demo..teruskan mendesign!.. 🙂

Reply

budak felda July 24, 2012 at 4:36 pm

kemas bro..:)

Reply

ella May 2, 2013 at 12:32 am

wah mmg kretif la…cantik n cute muit je bisnes cad ni

Reply

ninie June 25, 2013 at 9:13 pm

salam…

sy berminat nk wat business card… sila contact me kat email tu yer..

tq

Reply

yusri September 7, 2013 at 1:26 pm

Bro ada buka kedai design x? Ke design kat umah je?

Reply

fara October 4, 2013 at 1:23 pm

Salam
Blh emailkan harga utk name card..

Reply

Midge November 17, 2016 at 10:23 am

You will find certainly many details like this to take into coirsdenation. It really is a nice level to bring up. I give the ideas above normally inspiration however clearly there are actually questions just like the one you start up where the very efficient factor is going to be doing work in trustworthy good faith. I don?t know if finest practices have emerged around issues like that, but Im certain your task is clearly known as a reasonable game. Both girls and boys come to feel the impact of only a moment’s pleasure, through out their lives.

Reply

Khairulsyarafi October 13, 2013 at 3:23 pm

awesome design bro!!! hebat!!
masukkan blog ni dlm ploglist pencinta seni
sama-sama menaikkn semangat seni 😛

Reply

AKMA February 16, 2014 at 8:36 pm

Wahhh.. cun jugak yg ni ek.. pink kaler menarik…

Reply

Previous post:

Next post:

Hakcipta terpelihara © 2011-2014 Haru Elie.


Kisah Cinta & Jawatan Kosong SPA