Aku dan Malaya Design telah berbesar hati untuk sponsor 500 keping (5 kotak) kad bisnes premium kepada blogger-blogger yang menyertai event Sepetang Bersama Blogger 2014 #SBB2014 yang telah diadakan di Saloma Bistro baru-baru ini. Setelah mendapat permission daripada bos besar, Denaihati.com di group FB Denaihati, aku telah membuat post dimana 5 orang bloggers terpantas membayar duit […]

{ 25 comments }

Oh, design flyers kali ini betul-betul mencabar minda dan kreativiti aku. Kena banyak cari idea ni. Tapi alhamdulillah client suka dan puas hati Bila client suka, aku pun suka. Kali ni tak boleh nak diletakkan design penuh sebab takut ade yang mengambil kesempatan untuk kegunaan mereka. Hanya diletakkan preview contoh hasil selepas siap dicetak.

{ 53 comments }

Order design dan printing untuk flyers. Kuantiti: 1000 keping Material: Art Card Penat juga mencari idea untuk design ni.huhu~

{ 2 comments }

Terkejut aku baru-baru ni bukak twitter dapat order dari gadis cantik-Nisa Kay. Terima kasih kat @izwannizam sebab rekomenkan servis aku kat Nisa Kay So ni adalah hasil selepas berbincang dengan Nisa Kay. Dia nakkan tema ala-ala pinky gitu Gambar bahagi 2 (belakang-depan) tu adalah untuk nampak lebih cool. Aku ami idea dari konsep bisnes kad photographer […]

{ 32 comments }

Mungkin ramai lagi yang tidak tahu bahawa saya telah membuat servis printing. Sudah pun ada beberapa blogger yang menggunakan servis printing dari saya antaranya Bro Framestone, Mamat, Reezluv dan juga Firdaus. Oh ya, saya juga membuat servis printing lain seperti flyers, brochure, greeting kad- kad kahwin, kad hari raya, paper bag dan banyak lagi. Pendek […]

{ 37 comments }

Fuh, sudah lama rasanya tidak mengupdate blog ini. Dah 2 bulan lebih rasanya. Hoho. Susah sikit sekarang nak update sebab terlalu busy dengan kerja baru dan bakal melancarkan projek terbaru (walaupun ianya projek lama cuma nak buat lebih tersusun).

{ 48 comments }

Hakcipta terpelihara © 2011-2014 Haru Elie.


Kisah Cinta & Jawatan Kosong SPA